Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Poseidon Bodensee Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5672
Poseidon Bodensee Viseu e Mantorras FC
eigene1 Tactiek LamaisonB
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 30.4
goed Schieten goed
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


14e minuut.
Klungelig pakt Schnoz de bal. Schnoz geeft een hoge lob. Abdel Haleem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem draait met de bal, schiet en ... Birenbaum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - Viseu e Mantorras FC 1:0

32e minuut.
Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuroth verovert de bal door een tackle van achteren. Neuroth probeert naar een medespeler te passen. Abdel Haleem rent richting de bal. Abdel Haleem haalt uit met een fantastische trap. Birenbaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 31%, Viseu e Mantorras FC 69%.
Poseidon Bodensee - Viseu e Mantorras FC 1:0

47e minuut.
Leitner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bercea komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Neuroth speelt de bal door. Taganashvili heeft problemen om de bal te vangen. Taganashvili geeft een lange en hoge pass. Daar is Socaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel Haleem rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - Viseu e Mantorras FC 2:0

66e minuut.
Neuroth is nu in balbezit. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuroth onderschept slim de pass. Neuroth probeert naar een medespeler te passen. Taganashvili geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea geeft de bal voor. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuroth onderschept slim de pass. Neuroth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Taganashvili geeft een lange en hoge pass. Socaciu heeft problemen om de bal te vangen. Bercea speelt de bal door. Abdel Haleem heeft problemen om de bal te vangen. Abdel Haleem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gromowski is nu in balbezit. Schnoz onderschept slim de pass. Schnoz speelt de bal door. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere draait met de bal, schiet en ... Kenigsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kämpfen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taganashvili controleert de bal met de borst. Taganashvili passt de bal in één keer door. Neuroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuroth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cotea heeft problemen om de bal te vangen. Schnoz rent richting de bal. Schnoz geeft een lange en hoge pass. Abdel Haleem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem draait met de bal, schiet en ... Birenbaum bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 31%, Viseu e Mantorras FC 69%.
Poseidon Bodensee - Viseu e Mantorras FC 2:0