Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Olaboga Wąchock Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4631
Olaboga Wąchock Hopsztosy Poznań
7-1-1-1 Tactiek trening 2def
39% Balbezit 61%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 48.6
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Cisneros speelt de bal door. Krychowiak is nu in balbezit. Met opzet legt Mendes zijn tegenspeler op de grond. Mendes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Klungelig pakt Krychowiak de bal. Piecyk onderschept slim de pass. Piecyk speelt de bal door. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Styczek met een sublieme pass. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Remanso is nu in balbezit. Daar is Remanso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remanso draait met de bal, schiet en ... Słomowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 0:1

21e minuut.
Wichura met de inworp. Piecyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak onderschept slim de pass. Krychowiak schiet op doel. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 1:1

26e minuut.
Grycki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Świtalski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Cisneros passt de bal met de wreef. Piecyk rent richting de bal. Krychowiak onderschept slim de pass. Krychowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Kleks met een harde bal richting middenveld. Świtalski kopt de bal weg. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichura geeft een lange en hoge pass. Piecyk rent richting de bal. Krychowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krychowiak haalt uit met een fantastische trap. Kleks bokst de bal weg. Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wichura zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Piecyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecyk geeft de bal voor. Świtalski is nu in balbezit. Świtalski schiet op doel. Słomowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaboga Wąchock 35%, Hopsztosy Poznań 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 1:1

53e minuut.
Świtalski is nu in balbezit. Świtalski passt de bal zonder na te denken. Remanso rent richting de bal. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Słomowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 1:2

57e minuut.
Bonnier passt de bal in één keer door. Piecyk rent richting de bal. Krychowiak onderschept slim de pass. Krychowiak haalt uit met een fantastische trap. Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 2:2

65e minuut.
Piecyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Styczek de bal. Kapturek speelt de bal door. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 2:3

72e minuut.
Wichura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krychowiak kan de bal niet met de borst controleren. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak onderschept slim de pass. Krychowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Świtalski kan de bal niet met de borst controleren. Świtalski speelt de bal door. Remanso rent richting de bal. Klungelig pakt Remanso de bal. Remanso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Słomowski bokst de bal weg.

76e minuut.
Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Kapturek onderschept slim de pass. Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak haalt uit met een fantastische trap. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaboga Wąchock 34%, Hopsztosy Poznań 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olaboga Wąchock - Hopsztosy Poznań 3:3