Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 02:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Legion FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6827
Legion FC Duque Stars
Def1 Tactiek PUNTA DE FLECHA
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten excellent
average Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Barrientos is nu in balbezit. Paricio onderschept slim de pass. Paricio draait met de bal, schiet en ... Bałamut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Lund Eriksen met de inworp. Zenekorta is nu in balbezit. Bellone rent richting de bal. Zenekorta onderschept slim de pass. Zenekorta geeft een hoge lob. Bałamut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prada kopt de bal weg. Lund Eriksen geeft een hoge lob. Bałamut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:1

13e minuut.
Fort is nu in balbezit. Fort speelt de bal door. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap. Bałamut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:2

20e minuut.
Prada verovert de bal door een tackle van achteren. Amantegui verovert de bal door een tackle van achteren. Paricio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paricio schiet op doel. Bałamut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:3

26e minuut.
Amantegui is nu in balbezit. Amantegui haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barrientos de bal onder controle te krijgen. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:4

35e minuut.
Lund Eriksen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goitia Peña de bal. Goitia Peña passt de bal zonder na te denken. Amantegui is nu in balbezit. Amantegui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Amantegui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fort. Amantegui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lund Eriksen met een snel genomen vrije trap. Goitia Peña springt en kopt de bal. Bałamut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:5

43e minuut.
Bellone geeft een hoge lob. Guijarro is nu in balbezit. Guijarro met een sublieme pass. Paricio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paricio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 70%, Duque Stars 30%.
Legion FC - Duque Stars 0:5

60e minuut.
Goitia Peña kopt de bal weg. Prada bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantegui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amantegui krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Guijarro geeft een lange en hoge pass. Amantegui heeft problemen om de bal te vangen. Amantegui schiet op doel. Floris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bałamut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
San Nazario met een snelle inworp. Daar is Guijarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guijarro met een sublieme pass. Paricio is nu in balbezit. Paricio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Floris geeft een hoge lob. Lund Eriksen kan de bal niet met de borst controleren. Lund Eriksen geeft de bal voor. Goitia Peña maakt een snoekduik en kopt de bal. Bałamut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:6

71e minuut.
Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki passt de bal zonder na te denken. Juárez rent richting de bal. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Fort de bal. Lund Eriksen is nu in balbezit. Lund Eriksen passt de bal met de wreef. Paricio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paricio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña geeft de bal voor. Paricio krijgt zijn hoofd ertegen. Bałamut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Goitia Peña is nu in balbezit. Barrientos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goitia Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goitia Peña neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:7

79e minuut.
Lund Eriksen met een sublieme pass. Codina Rodríguez rent richting de bal. Codina Rodríguez geeft de bal voor. Amantegui kopt de bal weg. Goitia Peña rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Daar is Bellone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paricio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paricio draait met de bal, schiet en ... Bałamut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - Duque Stars 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 77%, Duque Stars 23%.
Legion FC - Duque Stars 0:8