Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sove Utd WEEDSjoint
Poseidon 5212dx Tactiek evor
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 62.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Ivaldo passt de bal met de wreef. Nikody met een sublieme pass. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot haalt uit met een fantastische trap. Gałek probeert de bal aan de voet te houden. Scotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sladić passt de bal met de wreef. Pino speelt de bal door. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot draait met de bal, schiet en ... Oleszko probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 1:0

21e minuut.
Ivaldo met een sublieme pass. Daar is Gillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora rent richting de bal. Gillot verovert de bal door een tackle van achteren. Gillot draait met de bal, schiet en ... Scotto bokst de bal weg.

23e minuut.
Oleszko is nu in balbezit. Gillot verovert de bal door een tackle van achteren. Roura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roura krijgt een gele kaart. Gillot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gillot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Scotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 2:0

33e minuut.
Praahl rent richting de bal. Collins probeert naar een medespeler te passen. Ivaldo kopt de bal weg. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Midlej verovert de bal door een tackle van achteren. Midlej met een sublieme pass. Gałek onderschept slim de pass. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 53%, WEEDSjoint 47%.
Sove Utd - WEEDSjoint 3:0

46e minuut.
Tulus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ivaldo passt de bal in één keer door. Oleszko onderschept slim de pass. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap. Scotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 4:0

49e minuut.
Pino kopt de bal weg. Oleszko is nu in balbezit. Gillot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gillot krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez geeft de bal voor. Gillot is nu in balbezit. Gillot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gillot rent richting de bal. Oleszko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gillot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gillot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 5:0

58e minuut.
Tulus is nu in balbezit. Midlej onderschept slim de pass. Midlej geeft een hoge lob. Pino rent richting de bal. Pino schiet op doel. Scotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 6:0

63e minuut.
Nikody probeert naar een medespeler te passen. Pino rent richting de bal. Pino geeft een lange en hoge pass. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot draait met de bal, schiet en ... Scotto bokst de bal weg.

66e minuut.
Gałek kan de bal niet met de borst controleren. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nikody neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Broggi kopt de bal weg. Ivaldo is nu in balbezit. Ivaldo speelt de bal door. Gillot is nu in balbezit. Gillot schiet op doel. Scotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Roura heeft problemen om de bal te vangen. Roura met een sublieme pass. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot onderschept slim de pass. Gillot passt de bal zonder na te denken. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 7:0

85e minuut.
Broggi probeert naar een medespeler te passen. Pino rent richting de bal. Gillot rent richting de bal. Pino is nu in balbezit. Pino draait met de bal, schiet en ... Scotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Istoc is nu in balbezit. Tulus onderschept slim de pass. Tulus speelt de bal door. Grabiński is nu in balbezit. Grabiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Roura heeft problemen om de bal te vangen. Oleszko rent richting de bal. Gillot verovert de bal door een tackle van achteren. Gillot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 8:0

89e minuut.
Pino rent richting de bal. Pino geeft een lange en hoge pass. Oleszko kan de bal niet met de borst controleren. Gillot rent richting de bal. Gillot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 39%, WEEDSjoint 61%.
Sove Utd - WEEDSjoint 8:0