Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Innovation Football Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6479
Innovation Football MMT4
Tactica 433 Tactiek 5app
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65 gemiddelde waardering 51.3
formidable Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Gahrenstein probeert naar een medespeler te passen. Konvica geeft de bal voor. Klungelig pakt Holban de bal. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bútora geeft de bal voor. Ternero maakt een snoekduik en kopt de bal. Bąbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - MMT4 1:0

12e minuut.
Freese is nu in balbezit. Tervaluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Bútora is nu in balbezit. Bútora schiet op doel. Bąbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - MMT4 2:0

18e minuut.
Grigorie is nu in balbezit. Grigorie met een sublieme pass. Tilický bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero onderschept slim de pass. Ternero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie onderschept slim de pass. Grigorie geeft een hoge lob. Fedorca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Petev rent richting de bal. Petev geeft de bal voor. Grigorie is nu in balbezit. Grigorie geeft een hoge lob. Fedorca maakt een snoekduik en kopt de bal. Bąbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Radler geeft een lange en hoge pass. Bútora kopt de bal weg. Daar is Faltisko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorca rent richting de bal. Fedorca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 25%, MMT4 75%.
Innovation Football - MMT4 2:0

46e minuut.
Faltisko heeft problemen om de bal te vangen. Faltisko geeft een hoge lob. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bútora geeft de bal voor. Ternero maakt een snoekduik en kopt de bal. Bąbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Petev passt de bal zonder na te denken. Bútora met een sublieme pass. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca haalt uit met een fantastische trap. Bąbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Maladenis probeert de bal met de borst te controleren. Maladenis speelt de bal door. Holban met een sublieme pass. Bútora rent richting de bal. Bútora geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala met een sublieme pass. Petev geeft een lange en hoge pass. Grigorie heeft problemen om de bal te vangen. Grigorie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Konvica passt de bal in één keer door. Tervaluoto is nu in balbezit. Faltisko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tervaluoto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tervaluoto kan niet meer verder spelen. Kofin komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Konvica speelt de bal door. Cozma heeft problemen om de bal te vangen. Freese begaat een overtreding. Freese krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Bąbel met een sublieme pass. Čuj kopt de bal weg. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Pałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - MMT4 2:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozma met de inworp. Bútora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bútora geeft een lange en hoge pass. Fedorca maakt een snoekduik en kopt de bal. Bąbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca schiet op doel. Bąbel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - MMT4 3:1

71e minuut.
Gahrenstein heeft problemen om de bal te vangen. Gahrenstein geeft een lange en hoge pass. Daar is Fedorca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofin is nu in balbezit. Kofin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cozma rent richting de bal. Cozma passt de bal zonder na te denken. Grigorie rent richting de bal. Grigorie geeft de bal voor. Ternero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev passt de bal met de wreef. Ternero rent richting de bal. Ternero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - MMT4 4:1

83e minuut.
Bútora heeft problemen om de bal te vangen. Bútora speelt de bal door. Ternero is nu in balbezit. Ternero schiet op doel. Bąbel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Faltisko rent richting de bal. Faltisko met een sublieme pass. Bútora met een sublieme pass. Cozma is nu in balbezit. Cozma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 20%, MMT4 80%.
Innovation Football - MMT4 4:1