Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Oriol-Tort
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8419
Masia-Cubana DANFC
5-3-2 Tactiek cfa mirror
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 9
62.2 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Storace geeft een lange en hoge pass. González Tamargo kopt de bal weg. Storace is nu in balbezit. Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida schiet op doel. Zdun bokst de bal weg. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - DANFC 1:0

6e minuut.
Morffi onderschept slim de pass. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukušić begaat een overtreding. Vukušić krijgt een gele kaart.

9e minuut.
González Tamargo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitti met een snelle inworp. Gjokutaj geeft de bal voor. Kałuża krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
González Tamargo onderschept slim de pass. Chinês rent richting de bal. Chinês met een sublieme pass. Morffi is nu in balbezit. Morffi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Chinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês passt de bal in één keer door. Morffi rent richting de bal. Morffi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti geeft de bal voor. Klungelig pakt Pałkus de bal. Pałkus geeft de bal voor. Skyrianoglou springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gjokutaj met een sublieme pass. Kałuża rent richting de bal. Bączyk begaat een overtreding. Bączyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 66%, DANFC 34%.
Masia-Cubana - DANFC 1:0

46e minuut.
Benavides komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Morffi probeert de bal met de borst te controleren. Chinês rent richting de bal. Morffi rent richting de bal. Morffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - DANFC 2:0

50e minuut.
Gjokutaj passt de bal zonder na te denken. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Tamargo. Kałuża raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esclusa komt het veld opgelopen. Rosado komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Saviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado speelt de bal door. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Benavides verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus passt de bal in één keer door. Kałuża rent richting de bal. Kałuża schiet op doel. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Rosado kopt de bal weg. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Storace begaat een overtreding. Storace krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Brard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef rent richting de bal. Brard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brard krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Skyrianoglou krijgt zijn hoofd ertegen. Vukušić geeft een hoge lob. De Graef rent richting de bal. Morffi onderschept slim de pass. Morffi draait met de bal, schiet en ... Zdun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap. Ceylan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 65%, DANFC 35%.
Masia-Cubana - DANFC 2:0