Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Greenwood the Great Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3146
F.C. Rivendell C.F.Breaza
tactic NC Tactiek ncLL
63% Balbezit 37%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Danese probeert naar een medespeler te passen. Filip rent richting de bal. Filip met een sublieme pass. Danese is nu in balbezit. Danese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Filip rent richting de bal. Filip passt de bal met de wreef. Fortuński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Danese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kladenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doru rent richting de bal. Doru probeert naar een medespeler te passen. Danese is nu in balbezit. Danese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Danese draait met de bal, schiet en ... Mironescu met een sublieme pass. Kladenský kopt de bal weg. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kladenský met een snelle inworp. Doru rent richting de bal. Cucu rent richting de bal. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Brătescu geeft een hoge lob. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru speelt de bal door. Danese rent richting de bal. Danese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 39%, C.F.Breaza 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 0:0

58e minuut.
Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru rent richting de bal. Doru passt de bal met de wreef. Danese rent richting de bal. Danese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 1:0

75e minuut.
Serwotka met een sublieme pass. Danese rent richting de bal. Özkemal maakt een afschuwelijke overtreding. Danese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Danese neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 35%, C.F.Breaza 65%.
F.C. Rivendell - C.F.Breaza 1:0