Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BALLA COI LUPI
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2520
BALLA COI LUPI slavoljub
1@ Tactiek 343 nova
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 37.7
excellent Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen average


7e minuut.
Daar is Šejka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlarski is nu in balbezit. Šejka begaat een overtreding. Šejka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Biton is nu in balbezit. Doru onderschept slim de pass. Graorac verovert de bal door een tackle van achteren. Graorac haalt uit met een fantastische trap. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rødseth rent richting de bal. Šejka verovert de bal door een tackle van achteren. Šejka passt de bal met de wreef. Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Apostolov passt de bal zonder na te denken. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski passt de bal met de wreef. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brazzini met een harde bal richting middenveld. Šejka kopt de bal weg. Klungelig pakt Jones de bal. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. ad Din controleert de bal met de borst. ad Din passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calafate neemt de hoekschop. Yozgatlı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Demli rent richting de bal. Demli geeft de bal voor. Drappo is nu in balbezit. Drappo draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - slavoljub 1:0

24e minuut.
Šejka met een snelle inworp. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli probeert naar een medespeler te passen. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jones heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı is nu in balbezit. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yozgatlı is nu in balbezit. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı is nu in balbezit. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Leduchowski passt de bal in één keer door. Calafate rent richting de bal. Calafate geeft de bal voor. Drappo probeert de bal aan de voet te houden. Yozgatlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Brazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Apostolov verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolov geeft de bal voor. Calafate kopt de bal weg. Biton rent richting de bal. Biton haalt uit met een fantastische trap. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Šejka rent richting de bal. Kotlarski rent richting de bal. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert ad Din de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 30%, slavoljub 70%.
BALLA COI LUPI - slavoljub 1:0

48e minuut.
Borycki rent richting de bal. Yozgatlı onderschept slim de pass. Yozgatlı met een sublieme pass. Drappo rent richting de bal. Drappo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Campodónico geeft een lange en hoge pass. Rødseth kopt de bal weg. Apostolov rent richting de bal. Biton onderschept slim de pass. Biton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BALLA COI LUPI - slavoljub 1:1

64e minuut.
Leduchowski passt de bal zonder na te denken. ad Din is nu in balbezit. Yozgatlı onderschept slim de pass. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - slavoljub 2:1

68e minuut.
Demli probeert naar een medespeler te passen. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kotlarski zijn tegenspeler op de grond. Kotlarski krijgt een gele kaart. Leduchowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šejka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yozgatlı heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Biton probeert de bal aan de voet te houden. Yozgatlı rent richting de bal. Drappo is nu in balbezit. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Šejka met een sublieme pass. Leduchowski heeft problemen om de bal te vangen. Leduchowski met een sublieme pass. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - slavoljub 3:1

80e minuut.
Durmuş kopt de bal weg. Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate passt de bal met de wreef. Drappo heeft problemen om de bal te vangen. Drappo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Leduchowski de bal. Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski onderschept slim de pass. Leduchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Drappo controleert de bal met de borst. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo verovert de bal door een tackle van achteren. Drappo schiet op doel. Brazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - slavoljub 4:1

84e minuut.
Kotlarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šejka met de inworp. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski haalt uit met een fantastische trap. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 26%, slavoljub 74%.
BALLA COI LUPI - slavoljub 4:1