Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Magicienii din Cluj Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2987
Magicienii din Cluj CHAIMAS F.C.
compact 1 Tactiek ccc
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Mikavica passt de bal met de wreef. Auriolo is nu in balbezit. Auriolo passt de bal in één keer door. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ... Smiorcăilă bokst de bal weg.

19e minuut.
Mikavica probeert de bal aan de voet te houden. Bârlădeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auriolo. Auriolo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Auriolo is nu in balbezit. Auriolo passt de bal zonder na te denken. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Smiorcăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonell raakt geblesseerd tijdens het duel. Auriolo komt bij de bal en schiet. Smiorcăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Auriolo met een sublieme pass. Olses rent richting de bal. Olses passt de bal in één keer door. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Smiorcăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tudorache heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CHAIMAS F.C. 0:1

41e minuut.
Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een hoge lob. Mikavica kopt de bal weg. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smiorcăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmona passt de bal in één keer door. Briceño rent richting de bal. Ilionescu begaat een overtreding. Ilionescu krijgt een gele kaart. Briceño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Auriolo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 58%, CHAIMAS F.C. 42%.
Magicienii din Cluj - CHAIMAS F.C. 0:1

48e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CHAIMAS F.C. 0:2

49e minuut.
Smuda onderschept slim de pass. Carbonell rent richting de bal. Frunda rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gheorghe kopt de bal weg. Mărăcine probeert de bal aan de voet te houden. Auriolo met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Smiorcăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Auriolo geeft een hoge lob. Inworp. Gheorghe met de inworp. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ... Smiorcăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tudorache speelt de bal door. Mărăcine is nu in balbezit. Mikavica begaat een overtreding. Mikavica krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Frunda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikavica geeft de bal voor. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mikavica geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ilionescu is nu in balbezit. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda passt de bal zonder na te denken. Daar is Briceño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lucian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbonell is nu in balbezit. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian begaat een overtreding. Smuda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Auriolo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ilionescu de bal. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CHAIMAS F.C. 0:3

80e minuut.
Gheorghe speelt de bal door. Auriolo is nu in balbezit. Tenu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tenu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Auriolo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Briceño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briceño passt de bal zonder na te denken. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CHAIMAS F.C. 0:4

83e minuut.
Tudorache met een sublieme pass. Auriolo rent richting de bal. Auriolo passt de bal zonder na te denken. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Paal! Smiorcăilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CHAIMAS F.C. 0:5

85e minuut.
Briceño met een sublieme pass. Smuda is nu in balbezit. Smolarski probeert naar een medespeler te passen. Smuda heeft problemen om de bal te vangen. Smuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 75%, CHAIMAS F.C. 25%.
Magicienii din Cluj - CHAIMAS F.C. 0:5