Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 11:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Achmids Soul Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4385
Achmids Soul United Cairo
hurry push Tactiek kayle
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
62.4 gemiddelde waardering 51.1
incredible Schieten good
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Uusberg probeert naar een medespeler te passen. Burke rent richting de bal. Burke passt de bal in één keer door. Siverio rent richting de bal. Siverio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mohamed Abou Traika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Uusberg met een sublieme pass. Burke rent richting de bal. Burke passt de bal zonder na te denken. Uusberg geeft de bal voor. Siverio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Siverio probeert de bal aan de voet te houden. Mohamed Abou Traika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 1:0

10e minuut.
Burke met een sublieme pass. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg geeft de bal voor. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton speelt de bal door. Burke probeert naar een medespeler te passen. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 2:0

19e minuut.
Burke speelt de bal door. Uusberg heeft problemen om de bal te vangen. Uusberg geeft een hoge lob. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 3:0

22e minuut.
Kuttor rent richting de bal. Sajid onderschept slim de pass. Belie onderschept slim de pass. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ... Mohamed Abou Traika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutton geeft een hoge lob. Daar is El Mahaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio is nu in balbezit. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Węglerski de bal. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sutton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke passt de bal met de wreef. Uusberg rent richting de bal. Uusberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Węglerski kopt de bal weg. Essam is nu in balbezit. Siverio onderschept slim de pass. Siverio draait met de bal, schiet en ... Mohamed Abou Traika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 4:0

34e minuut.
Burke passt de bal in één keer door. Uusberg rent richting de bal. Uusberg passt de bal in één keer door. Siverio rent richting de bal. Siverio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton geeft een hoge lob. Siverio rent richting de bal. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Mohamed Abou Traika werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 5:0

41e minuut.
Dobosz met een sublieme pass. Burke rent richting de bal. Burke met een sublieme pass. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 30%, United Cairo 70%.
Achmids Soul - United Cairo 6:0

46e minuut.
Sutton passt de bal zonder na te denken. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio passt de bal met de wreef. Daar is Węglerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglerski schiet op doel. Mohamed Abou Traika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson verovert de bal door een tackle van achteren. Finlayson geeft een lange en hoge pass. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel. Mohamed Abou Traika bokst de bal weg. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 7:0

53e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke passt de bal met de wreef. Uusberg rent richting de bal. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 8:0

58e minuut.
Burke met een sublieme pass. Daar is Uusberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusberg speelt de bal door. Klungelig pakt Węglerski de bal. Węglerski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton passt de bal in één keer door. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 9:0

63e minuut.
Toya geeft een lange en hoge pass. Siverio kopt de bal weg. Klungelig pakt Essam de bal. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski draait met de bal, schiet en ... Mohamed Abou Traika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Uusberg met een sublieme pass. Kuttor rent richting de bal. Kuttor geeft de bal voor. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Węglerski geeft een lange en hoge pass. Daar is El Mahaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 10:0

73e minuut.
Uusberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Sutton geeft een hoge lob. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Belie kopt de bal weg. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton geeft de bal voor. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
El Mahaly passt de bal met de wreef. Daar is Jafar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosz geeft een lange en hoge pass. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siverio heeft problemen om de bal te vangen. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Mohamed Abou Traika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - United Cairo 11:0

90e minuut.
Doeltrap. Munn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 14%, United Cairo 86%.
Achmids Soul - United Cairo 11:0