Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1806
Fc.Poiana SV Sasbachwalden
heroes w Tactiek speciala
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
75.4 gemiddelde waardering 43.5
brilliant Schieten adequate
outstanding Passen average
formidable Verdedigen adequate


1e minuut.
Čaňo is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Przerywacz onderschept slim de pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadarkiewicz met een snelle inworp. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Trybiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een hoge lob. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Trybiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 1:0

8e minuut.
Przerywacz probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kıpırdamaz neemt de hoekschop. Čaňo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tatu met een snelle inworp. Nadarkiewicz speelt de bal door. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 2:0

12e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Trybiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 3:0

16e minuut.
Fermić probeert naar een medespeler te passen. Donaubauer speelt de bal door. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Čaňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 4:0

23e minuut.
Tatu met de inworp. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Trybiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. Trybiński bokst de bal weg.

25e minuut.
Chitic passt de bal zonder na te denken. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Tatu met de inworp. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Trybiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kıpırdamaz met een snelle inworp. Chitic rent richting de bal. Przerywacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chitic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čaňo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Fermić neemt vlug de vrije trap. Nadarkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Daar is Uluerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 5:0

40e minuut.
Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Kıpırdamaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Torres geeft een hoge lob. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 9%, SV Sasbachwalden 91%.
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 6:0

47e minuut.
Donaubauer onderschept slim de pass. Donaubauer probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 7:0

53e minuut.
Torres speelt de bal door. Nadarkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kıpırdamaz kopt de bal weg. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 8:0

56e minuut.
Xəqani met een sublieme pass. Klungelig pakt Sáez de bal. Sáez passt de bal in één keer door. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uluerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Klungelig pakt Maguinho de bal. Maguinho geeft een hoge lob. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Chitic springt en kopt de bal. Trybiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso rent richting de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft de bal voor. Chitic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Xəqani kopt de bal weg. Manzone is nu in balbezit. Manzone geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Trybiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Donaubauer rent richting de bal. Donaubauer geeft een hoge lob. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Trybiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 9:0

72e minuut.
Tatu kopt de bal weg. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Nadarkiewicz met een sublieme pass. Daar is Kıpırdamaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Nadarkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Trybiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 10:0

75e minuut.
Maguinho rent richting de bal. Maguinho geeft een lange en hoge pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Trybiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 11:0

76e minuut.
Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Torres met een sublieme pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 12:0

80e minuut.
Da Luz geeft de bal voor. Donaubauer is nu in balbezit. Donaubauer geeft een lange en hoge pass. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz draait met de bal, schiet en ... Trybiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kıpırdamaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Kıpırdamaz met de inworp. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert de bal aan de voet te houden. Trybiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 13:0

85e minuut.
Fermić verovert de bal door een tackle van achteren. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Trybiński probeert naar een medespeler te passen. Jaster kopt de bal weg. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Trybiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 14:0

90e minuut.
Manzone rent richting de bal. Manzone geeft een hoge lob. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 17%, SV Sasbachwalden 83%.
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 15:0