Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lietuva Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15416
Lietuva México
nevermind11 Tactiek LOBOMEJORada
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
77.7 gemiddelde waardering 71.8
incredible Schieten good
incredible Passen incredible
incredible Verdedigen magical


13e minuut.
Klungelig pakt Kaušynis de bal. Kaušynis geeft de bal voor. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas schiet op doel. Del Angel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - México 1:0

34e minuut.
Toxqui passt de bal zonder na te denken. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Galindo speelt de bal door. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 67%, México 33%.
Lietuva - México 1:0

46e minuut.
Plienaitis komt het veld opgelopen. Burkus komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Idzelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Idzelis probeert naar een medespeler te passen. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - México 2:0

54e minuut.
Burkus rent richting de bal. Chabrán is nu in balbezit. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burkus is nu in balbezit. Zeligmanas is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konaverskis neemt de hoekschop. Burkus kopt de bal weg. Del Angel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Del Angel speelt de bal door. Esquivel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alksnis. Alksnis krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alksnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konaverskis geeft een lange en hoge pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Zeligmanas kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabrera. Cabrera krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Plienaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plienaitis speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Del Angel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - México 3:0

90e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal in één keer door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een hoge lob. Valle maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 53%, México 47%.
Lietuva - México 3:0