Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Opole Cats Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1284
Opole Cats OmniBikers C.F.
541 Tactiek 4-3-3 Centre
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


10e minuut.
Hilmarsson kopt de bal weg. Việt rent richting de bal. Việt geeft een lange en hoge pass. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský haalt uit met een fantastische trap. Zacharski bokst de bal weg.

17e minuut.
Tuấn Anh rent richting de bal. Tuấn Anh geeft een hoge lob. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - OmniBikers C.F. 0:1

30e minuut.
Daar is Eidery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoletti is nu in balbezit. Bartoletti geeft een hoge lob. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 56%, OmniBikers C.F. 44%.
Opole Cats - OmniBikers C.F. 0:1

62e minuut.
Tabaczyński probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - OmniBikers C.F. 0:2

74e minuut.
Selner rent richting de bal. Selner passt de bal zonder na te denken. Daar is Stanny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinós bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Eidery geeft een hoge lob. Andrade rent richting de bal. van der Kuil verovert de bal door een tackle van achteren. van der Kuil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opole Cats - OmniBikers C.F. 0:3

85e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Derdaś de bal. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opole Cats 59%, OmniBikers C.F. 41%.
Opole Cats - OmniBikers C.F. 0:3