Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 11:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Achmids Soul Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2815
Achmids Soul Armteam
hurry push Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 41.7
brilliant Schieten average
outstanding Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Uusberg met een sublieme pass. Sutton geeft een hoge lob. Daar is Bejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Sutton de bal. Sutton geeft een lange en hoge pass. Fabbrica heeft problemen om de bal te vangen. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Belie geeft een hoge lob. Sutton is nu in balbezit. Sutton geeft een hoge lob. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 2:0

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burke neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pärgmaa de bal. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. Köster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kuttor verovert de bal door een tackle van achteren. Kuttor geeft een hoge lob. Kononowicz rent richting de bal. Siverio onderschept slim de pass. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Köster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 3:0

11e minuut.
Daar is Kononowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio rent richting de bal. Burke rent richting de bal. Burke geeft de bal voor. Węglerski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 4:0

13e minuut.
Femia rent richting de bal. Kuttor verovert de bal door een tackle van achteren. Kuttor geeft een hoge lob. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 5:0

15e minuut.
Węglerski passt de bal met de wreef. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal met de wreef. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 6:0

17e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal met de wreef. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 7:0

21e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Siverio is nu in balbezit. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio verovert de bal door een tackle van achteren. Siverio draait met de bal, schiet en ... Köster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bejan geeft een lange en hoge pass. Sutton geeft de bal voor. Węglerski rent richting de bal. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 8:0

27e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton passt de bal met de wreef. Burke rent richting de bal. Burke speelt de bal door. Siverio is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Aelbrechts de bal onder controle te krijgen. Siverio is nu in balbezit. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio verovert de bal door een tackle van achteren. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 9:0

41e minuut.
Uusberg rent richting de bal. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Pärgmaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uusberg geeft een hoge lob. Siverio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 10:0

43e minuut.
Kuttor rent richting de bal. Kuttor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bejan de bal. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Köster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. Köster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 11:0

44e minuut.
Furman rent richting de bal. Siverio verovert de bal door een tackle van achteren. Chamagua Estrada begaat een overtreding. Chamagua Estrada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 20%, Armteam 80%.
Achmids Soul - Armteam 11:0

48e minuut.
Uusberg kan de bal niet met de borst controleren. Uusberg passt de bal in één keer door. Burke rent richting de bal. Burke geeft een hoge lob. Siverio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu geeft de bal voor. Finlayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlayson geeft een lange en hoge pass. Siverio springt en kopt de bal. Köster bokst de bal weg.

51e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft de bal voor. Furtado heeft problemen om de bal te vangen. Siverio is nu in balbezit. Siverio draait met de bal, schiet en ... Köster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siverio rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burke neemt de hoekschop. Siverio springt en kopt de bal. Köster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Siverio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uusberg rent richting de bal. Uusberg geeft de bal voor. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 12:0

56e minuut.
Kuttor kopt de bal weg. Węglerski heeft problemen om de bal te vangen. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 13:0

61e minuut.
Węglerski passt de bal in één keer door. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bejan ... Strafschop! Siverio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siverio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Siverio rent richting de bal. Siverio draait met de bal, schiet en ... Köster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 14:0

62e minuut.
Bejan geeft een lange en hoge pass. Furtado probeert de bal aan de voet te houden. Sutton is nu in balbezit. Sutton geeft de bal voor. Siverio krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Furtado de bal. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Burke onderschept slim de pass. Burke passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Sutton geeft de bal voor. Siverio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Węglerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Fabbrica kan de bal niet met de borst controleren. Pärgmaa is nu in balbezit. Siverio onderschept slim de pass. Siverio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 15:0

69e minuut.
Bejan is nu in balbezit. Węglerski onderschept slim de pass. Rujoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Węglerski raakt geblesseerd tijdens het duel. Siverio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 16:0

70e minuut.
Sutton kopt de bal weg. Siverio rent richting de bal. Burke rent richting de bal. Burke geeft een lange en hoge pass. Węglerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Köster bokst de bal weg. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbrica geeft een lange en hoge pass. Kuttor kopt de bal weg. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Köster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 17:0

73e minuut.
Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg geeft een hoge lob. Daar is Węglerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejan rent richting de bal. Węglerski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kononowicz rent richting de bal. Sutton onderschept slim de pass. Sutton speelt de bal door. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Finlayson geeft de bal voor. Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio verovert de bal door een tackle van achteren. Siverio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Burke onderschept slim de pass. Burke met een sublieme pass. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel. Köster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Węglerski geeft de bal voor. Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Pärgmaa speelt de bal door. Sutton geeft de bal voor. Siverio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Furtado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uusberg met de inworp. Burke is nu in balbezit. Burke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bejan rent richting de bal. Bejan geeft een hoge lob. Bejan probeert de bal aan de voet te houden. Węglerski rent richting de bal. Węglerski schiet op doel. Köster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kononowicz de bal. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Armteam 18:0

89e minuut.
Daar is Rujoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Munn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 7%, Armteam 93%.
Achmids Soul - Armteam 18:0