Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BellaMbriama Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7246
BellaMbriama arturino fc
433 variante Tactiek Torino 75 76
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Vulović probeert naar een medespeler te passen. Trčka rent richting de bal. Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Eastwood geeft de bal voor. Próchniak rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak schiet op doel. Juhl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - arturino fc 1:0

4e minuut.
Guerinoni passt de bal in één keer door. Kanclerz rent richting de bal. Kanclerz passt de bal zonder na te denken. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum schiet op doel. Pikács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Anusiak kopt de bal weg. Cervilla rent richting de bal. Próchniak is nu in balbezit. Anusiak is nu in balbezit. Anusiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Anusiak passt de bal in één keer door. Cervilla rent richting de bal. Cervilla passt de bal in één keer door. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak draait met de bal, schiet en ... Juhl bokst de bal weg. Bellia is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cervilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Próchniak springt en kopt de bal. Juhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Eastwood geeft een lange en hoge pass. Próchniak kopt de bal weg. Bellia controleert de bal met de borst. Vulović is nu in balbezit. Vulović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Trčka speelt de bal door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon passt de bal met de wreef. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brum rent richting de bal. Brum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BellaMbriama - arturino fc 1:1

17e minuut.
Brum is nu in balbezit. Weilbächer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brum. Weilbächer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Weilbächer kan niet meer verder spelen. Sumarja komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Daar is Trčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka begaat een overtreding. Trčka krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Brum geeft de bal voor. Toraman is nu in balbezit. Toraman passt de bal met de wreef. Kanclerz rent richting de bal. Kanclerz schiet op doel. Pikács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ulivieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni passt de bal in één keer door. Kanclerz rent richting de bal. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk geeft een hoge lob. Kiziałek rent richting de bal. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum draait met de bal, schiet en ... Pikács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - arturino fc 1:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerinoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajon rent richting de bal. Bajon geeft een hoge lob. Kanclerz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 51%, arturino fc 49%.
BellaMbriama - arturino fc 1:2

47e minuut.
Toraman passt de bal zonder na te denken. Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Guerinoni is nu in balbezit. Brum rent richting de bal. Brum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ulivieri is nu in balbezit. Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk speelt de bal door. Daar is Kanclerz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap. Pikács bokst de bal weg. Brum rent richting de bal. Brum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - arturino fc 1:3

56e minuut.
Inworp. Villalvilla komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ulivieri speelt de bal door. Vulović geeft een lange en hoge pass. Namazlı heeft problemen om de bal te vangen. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak draait met de bal, schiet en ... Juhl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kantanista geeft de bal voor. Anusiak kopt de bal weg. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood schiet op doel. Juhl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Brum is nu in balbezit. Kiziałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavallini komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kanclerz passt de bal in één keer door. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni passt de bal met de wreef. Brum is nu in balbezit. Brum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - arturino fc 1:4

70e minuut.
Bratosławski verovert de bal door een tackle van achteren. Bratosławski geeft een lange en hoge pass. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niskanen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Próchniak de bal. Villalvilla rent richting de bal. Villalvilla passt de bal in één keer door. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ulivieri speelt de bal door. Vulović is nu in balbezit. Cavallini begaat een overtreding. Cavallini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 48%, arturino fc 52%.
BellaMbriama - arturino fc 1:4