Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cămătari sibieni Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3016
Cămătari sibieni Sageata Listeava
352aaa Tactiek Defensiva cu 5
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
50.1 gemiddelde waardering 51.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Raţă met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Kałkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kałkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kałkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niederhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scalat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grosicki rent richting de bal. Grosicki passt de bal in één keer door. Burcă rent richting de bal. Bùi Công rent richting de bal. Bùi Công schiet op doel. Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Vânătoru speelt de bal door. Sadlok speelt de bal door. Daar is Iancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niederhaus rent richting de bal. Niederhaus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Raţă geeft een hoge lob. Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhaus speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vânătoru de bal. Manaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaka haalt uit met een fantastische trap. Buchner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

29e minuut.
Niederhaus rent richting de bal. Niederhaus geeft een hoge lob. Teodorovici geeft een hoge lob. Manaka rent richting de bal. Manaka schiet op doel. Buchner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świder heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fliegl zal de hoekschop nemen. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Koprowski geeft een hoge lob. Inworp. Grosicki met een snelle inworp. Świder geeft een hoge lob. Lascu springt en kopt de bal. Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 46%, Sageata Listeava 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cămătari sibieni - Sageata Listeava 0:0

46e minuut.
Grosicki met een sublieme pass. Strungăreanu speelt de bal door. Bărzoi geeft de bal voor. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Buchner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal met de wreef. Niederhaus rent richting de bal. Niederhaus geeft een hoge lob. Manaka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Iancu met een sublieme pass. Strungăreanu met een sublieme pass. Fliegl speelt de bal door. Manaka rent richting de bal. Manaka haalt uit met een fantastische trap. Buchner bokst de bal weg.

52e minuut.
Niederhaus met de inworp. Scalat is nu in balbezit. Scalat geeft een lange en hoge pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Buchner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Scalat is nu in balbezit. Scalat speelt de bal door. Świder rent richting de bal. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Niederhaus speelt de bal door. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat speelt de bal door. Manaka rent richting de bal. Manaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Niederhaus passt de bal met de wreef. Manaka is nu in balbezit. Sadlok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sadlok krijgt een gele kaart. Manaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manaka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Sageata Listeava 0:1

79e minuut.
Świder rent richting de bal. Świder geeft een hoge lob. Niederhaus kopt de bal weg. Manaka is nu in balbezit. Manaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Scalat passt de bal in één keer door. Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhaus speelt de bal door. Manaka rent richting de bal. Manaka draait met de bal, schiet en ... Buchner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manaka geeft de bal voor. Teodorovici maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Sageata Listeava 0:2

88e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Scalat speelt de bal door. Niederhaus is nu in balbezit. Niederhaus geeft een hoge lob. Vânătoru heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 61%, Sageata Listeava 39%.
Cămătari sibieni - Sageata Listeava 0:2