Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 19:00
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Anfield
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
As Trenčín FA GENESIS
AmongUS Tactiek mr. Yneza Kunan
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Škrobák speelt de bal door. Woyzeck onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Škrobák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Matem onderschept slim de pass. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen passt de bal zonder na te denken. Suwara geeft de bal voor. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De Pinto controleert de bal met de borst. Britos is nu in balbezit. De Pinto maakt een afschuwelijke overtreding. De Pinto krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Serafeim speelt de bal door. Britos is nu in balbezit. Britos speelt de bal door. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 69%, FA GENESIS 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Trenčín - FA GENESIS 0:0

56e minuut.
Suwara passt de bal zonder na te denken. Britos rent richting de bal. Britos geeft een hoge lob. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Béreš heeft problemen om de bal te vangen. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger passt de bal met de wreef. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Malčovič de bal onder controle te krijgen. Britos rent richting de bal. Britos geeft de bal voor. Schönenberger heeft problemen om de bal te vangen. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De Pinto geeft een lange en hoge pass. Britos geeft de bal voor. Béreš onderschept slim de pass. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 72%, FA GENESIS 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Trenčín - FA GENESIS 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Schönenberger passt de bal in één keer door. Matem is nu in balbezit. Törhönen onderschept slim de pass. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:1

93e minuut.
Törhönen passt de bal zonder na te denken. Britos rent richting de bal. Delgado begaat een overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

98e minuut.
Malčovič passt de bal met de wreef. Suwara rent richting de bal. Suwara geeft een hoge lob. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Romančík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

100e minuut.
Malčovič kan de bal niet met de borst controleren. Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Törhönen met een sublieme pass. Suwara rent richting de bal. Suwara geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - FA GENESIS 0:2

102e minuut.
Matem onderschept slim de pass. Suwara heeft problemen om de bal te vangen. Suwara geeft de bal voor. Törhönen springt en kopt de bal. Janek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 75%, FA GENESIS 25%.
As Trenčín - FA GENESIS 0:2

106e minuut.
Törhönen kopt de bal weg. Schönenberger met een sublieme pass. Suwara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suwara geeft een lange en hoge pass. Törhönen springt en kopt de bal. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

108e minuut.
Janek onderschept slim de pass. Janek speelt de bal door. Makaryan rent richting de bal. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Britos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Makaryan met een sublieme pass. Britos is nu in balbezit. Britos passt de bal met de wreef. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 68%, FA GENESIS 32%.
As Trenčín - FA GENESIS 0:2