Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aggressive Workout Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1502
Aggressive Workout AC TurboTurbine
Normal Tactiek Cya-Cup
49% Balbezit 51%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
35.3 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Prestapino bereikt de bal nog maar net als eerste. De Francesco onderschept slim de pass. De Francesco met een sublieme pass. Salzstreuer is nu in balbezit. Salzstreuer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Wolske trapt de bal weg van het doel. De Francesco kopt de bal weg. Pejas heeft problemen om de bal te vangen. Pejas geeft een lange en hoge pass. Salzstreuer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De Francesco met een sublieme pass. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brandão de bal. Brandão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:1

11e minuut.
Märtins verovert de bal door een tackle van achteren. De Francesco speelt de bal door. Salzstreuer heeft problemen om de bal te vangen. Brandão is nu in balbezit. Brandão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas passt de bal zonder na te denken. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão haalt uit met een fantastische trap. Wolske probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:2

21e minuut.
Nowrotek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pejas geeft de bal voor. Brandão kopt de bal weg. Klungelig pakt Salzstreuer de bal. Salzstreuer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Secolo kopt de bal weg. Märtins speelt de bal door. Klungelig pakt Nowrotek de bal. Salzstreuer rent richting de bal. Salzstreuer draait met de bal, schiet en ... Deffke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Prusek verovert de bal door een tackle van achteren. Prusek geeft een hoge lob. Salzstreuer rent richting de bal. Salzstreuer draait met de bal, schiet en ... Deffke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Pejas met een snelle inworp. Panten is nu in balbezit. De Francesco onderschept slim de pass. De Francesco geeft een lange en hoge pass. Salzstreuer maakt een snoekduik en kopt de bal. Deffke bokst de bal weg. Secolo krijgt zijn hoofd ertegen. Deffke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:3

28e minuut.
Fuchs komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Secolo speelt de bal door. Brandão met een sublieme pass. Salzstreuer rent richting de bal. Salzstreuer draait met de bal, schiet en ... Deffke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:4

32e minuut.
Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas passt de bal met de wreef. Brandão probeert naar een medespeler te passen. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fuchs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brandão kan de bal niet met de borst controleren. Salzstreuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzstreuer schiet op doel. Deffke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuchs met een snelle inworp. Brandão met een sublieme pass. Salzstreuer rent richting de bal. Salzstreuer schiet op doel. Deffke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Valpreda de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Secolo met een sublieme pass. Brandão rent richting de bal. Brandão speelt de bal door. Salzstreuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzstreuer schiet op doel. Deffke bokst de bal weg. Paal! Brandão rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:5

42e minuut.
Brandão passt de bal in één keer door. Secolo is nu in balbezit. Salzstreuer is nu in balbezit. Salzstreuer haalt uit met een fantastische trap. Deffke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:6

44e minuut.
Brandão kopt de bal weg. Salzstreuer is nu in balbezit. Valpreda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salzstreuer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salzstreuer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 83%, AC TurboTurbine 17%.
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:7

46e minuut.
Kenzhebek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Secolo speelt de bal door. Valpreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzstreuer onderschept slim de pass. Salzstreuer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:8

48e minuut.
Salzstreuer verovert de bal door een tackle van achteren. Salzstreuer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandão rent richting de bal. Brandão draait met de bal, schiet en ... Deffke bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:9

54e minuut.
Comte rent richting de bal. Prusek verovert de bal door een tackle van achteren. Prusek geeft een hoge lob. Brandão rent richting de bal. Brandão draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Klungelig pakt Chorzeszcz de bal. Kenzhebek rent richting de bal. Kenzhebek geeft een hoge lob. Daar is Brandão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandão draait met de bal, schiet en ... Paal! Deffke probeert wanhopig de bal te grijpen. Salzstreuer rent richting de bal. Salzstreuer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:10

58e minuut.
De Francesco geeft een hoge lob. Salzstreuer kopt de bal weg. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão rent richting de bal. Brandão schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brandão kopt de bal weg. Salzstreuer is nu in balbezit. Valpreda begaat een overtreding. Salzstreuer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Francesco komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:11

65e minuut.
Chorzeszcz probeert de bal met de borst te controleren. Pejas is nu in balbezit. Pejas passt de bal in één keer door. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:12

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuchs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandão met een sublieme pass. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valpreda heeft problemen om de bal te vangen. Brandão rent richting de bal. Brandão schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:13

71e minuut.
Inworp. Kenzhebek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Francesco geeft een hoge lob. Salzstreuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzstreuer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:14

74e minuut.
Pejas kan de bal niet met de borst controleren. Chorzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas onderschept slim de pass. Brandão rent richting de bal. Brandão schiet op doel. Deffke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Nowrotek passt de bal in één keer door. Prusek probeert naar een medespeler te passen. Brandão is nu in balbezit. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ... Deffke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salzstreuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzstreuer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Deffke niet meer kan verder spelen. Bäse komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 76%, AC TurboTurbine 24%.
Aggressive Workout - AC TurboTurbine 0:14