Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Dinamo Zalau Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4758
FC Dinamo Zalau `U`_CRAIOVA
gabitza Tactiek szy
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 45.9
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weiner de bal. Weiner schiet op doel. Fulga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Buriol passt de bal in één keer door. Matusek rent richting de bal. Matusek passt de bal met de wreef. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Fulga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Buriol passt de bal in één keer door. Thanh Huy probeert naar een medespeler te passen. Matusek rent richting de bal. Matusek geeft de bal voor. Szilvási krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Thanh Huy kopt de bal weg. Pavelek heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási haalt uit met een fantastische trap. Fulga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - `U`_CRAIOVA 1:0

26e minuut.
Pavelek passt de bal in één keer door. Łaba rent richting de bal. Mahimar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahimar krijgt een gele kaart. Łaba roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Łaba kan niet meer verder spelen. Neacşu komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Buriol is nu in balbezit. Buriol passt de bal zonder na te denken. Matusek geeft een lange en hoge pass. Szilvási springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Weiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelek is nu in balbezit. Pavelek geeft de bal voor. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Pressato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Pavelek de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matusek met de inworp. Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriol geeft een lange en hoge pass. Fulga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Weiner speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Matusek speelt de bal door. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Matusek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Thanh Huy de bal. Thanh Huy passt de bal zonder na te denken. Lindhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhardt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 26%, `U`_CRAIOVA 74%.
FC Dinamo Zalau - `U`_CRAIOVA 1:0

54e minuut.
Moreira Ferraro kopt de bal weg. Lindhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhardt passt de bal in één keer door. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mingardi probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu passt de bal met de wreef. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar haalt uit met een fantastische trap. Pressato bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Samulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Samulewski passt de bal in één keer door. Mahimar is nu in balbezit. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu schiet op doel. Pressato bokst de bal weg.

85e minuut.
Moreira Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kitowicz met de inworp. Mingardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardi geeft een hoge lob. Pressato bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 45%, `U`_CRAIOVA 55%.
FC Dinamo Zalau - `U`_CRAIOVA 1:0