Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Beduinok Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3529
Beduinok Roxolan`s
433uj Tactiek def2
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 52.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Armeanca speelt de bal door. Jochem is nu in balbezit. Jochem passt de bal met de wreef. Oyen is nu in balbezit. Oyen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ruzsa met een sublieme pass. Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontor passt de bal met de wreef. Avcı rent richting de bal. Avcı schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Brecska probeert de bal aan de voet te houden. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński geeft een lange en hoge pass. Jochem rent richting de bal. Jochem draait met de bal, schiet en ... Buelinckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Huszta geeft een hoge lob. Inworp. Kurzawa met een snelle inworp. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Avcı draait met de bal, schiet en ... Kupar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zañartu probeert naar een medespeler te passen. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa passt de bal in één keer door. Avcı is nu in balbezit. Avcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Oyen probeert naar een medespeler te passen. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bede is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Kontor probeert naar een medespeler te passen. Stemler rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Vernón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ruzsa passt de bal zonder na te denken. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca met een sublieme pass. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem haalt uit met een fantastische trap. Buelinckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Armeanca zal de hoekschop nemen. Oyen is nu in balbezit. Oyen haalt uit met een fantastische trap. Buelinckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Roxolan`s 1:0

34e minuut.
Oyen probeert naar een medespeler te passen. Villás rent richting de bal. Villás passt de bal met de wreef. Brecska rent richting de bal. Brecska schiet op doel. Buelinckx bokst de bal weg.

36e minuut.
Oyen rent richting de bal. Werbiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oyen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Werbiński probeert naar een medespeler te passen. Oyen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Buelinckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

37e minuut.
Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontor passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ruzsa de bal onder controle te krijgen. Vernón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Armeanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armeanca geeft een hoge lob. Brecska rent richting de bal. Brecska schiet op doel. Buelinckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Roxolan`s 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 57%, Roxolan`s 43%.
Beduinok - Roxolan`s 2:0

47e minuut.
Brecska heeft problemen om de bal te vangen. Brecska geeft een lange en hoge pass. Jochem rent richting de bal. Jochem draait met de bal, schiet en ... Buelinckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Roxolan`s 3:0

53e minuut.
Zañartu onderschept slim de pass. Zañartu passt de bal in één keer door. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa geeft een lange en hoge pass. Vernón krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Avcı heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa verovert de bal door een tackle van achteren. Huszta speelt de bal door. Jochem is nu in balbezit. Jochem schiet op doel. Buelinckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brecska rent richting de bal. Brecska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Roxolan`s 4:0

66e minuut.
Klungelig pakt Kurzawa de bal. Met opzet legt Huszta zijn tegenspeler op de grond. Kurzawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurzawa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avcı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa passt de bal met de wreef. Daar is Armeanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Avcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Oyen de bal. Zañartu speelt de bal door. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 64%, Roxolan`s 36%.
Beduinok - Roxolan`s 4:0