Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Dinamo Zalau Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1968
FC Dinamo Zalau CSU Targoviste
gabitza Tactiek stefan1
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 25.5
very good Schieten average
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


6e minuut.
Ilca probeert naar een medespeler te passen. Schmutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonanno de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Matusek passt de bal in één keer door. Buriol speelt de bal door. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Sopârlă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 1:0

23e minuut.
Ilca rent richting de bal. Ilca passt de bal in één keer door. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel. Sopârlă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner is nu in balbezit. Buriol met een sublieme pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 2:0

35e minuut.
Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu speelt de bal door. Matusek met een sublieme pass. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel. Sopârlă bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lindhardt kopt de bal weg. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft de bal voor. Buriol rent richting de bal. Buriol schiet op doel. Sopârlă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Buriol is nu in balbezit. Buriol passt de bal met de wreef. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Sopârlă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 36%, CSU Targoviste 64%.
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 3:0

46e minuut.
Ozera komt het veld opgelopen. Moraru komt het veld opgelopen. Murdzak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Schmutz geeft de bal voor. Thanh Huy is nu in balbezit. Thanh Huy probeert naar een medespeler te passen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 4:0

50e minuut.
Buriol rent richting de bal. Buriol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weiner de bal. Weiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 5:0

55e minuut.
Oćwieja geeft de bal voor. Inworp. Moraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buriol heeft problemen om de bal te vangen. Buriol geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Weiner heeft problemen om de bal te vangen. Buriol rent richting de bal. Buriol passt de bal zonder na te denken. Weiner rent richting de bal. Weiner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 6:0

59e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Ozera rent richting de bal. Ozera geeft de bal voor. Weiner rent richting de bal. Weiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buriol rent richting de bal. Buriol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 7:0

65e minuut.
Buftea geeft een lange en hoge pass. Moraru kopt de bal weg. Weiner is nu in balbezit. Weiner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pantilimon geeft de bal voor. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro geeft een lange en hoge pass. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel. Sopârlă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 8:0

72e minuut.
Schmutz onderschept slim de pass. Schmutz passt de bal zonder na te denken. Lindhardt heeft problemen om de bal te vangen. Lindhardt passt de bal zonder na te denken. Buriol geeft een hoge lob. Sopârlă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Schmutz onderschept slim de pass. Schmutz passt de bal zonder na te denken. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera draait met de bal, schiet en ... Sopârlă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ozera de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Buriol met een sublieme pass. Lindhardt rent richting de bal. Lindhardt geeft een hoge lob. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel. Sopârlă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 26%, CSU Targoviste 74%.
FC Dinamo Zalau - CSU Targoviste 9:0