Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: zion11.com Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1406
www.zion11.com Night Night
yedidot2 Tactiek night-1
60% Balbezit 40%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.8 gemiddelde waardering 31.3
solid Schieten poor
adequate Passen average
very good Verdedigen poor


14e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal met de wreef. Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł rent richting de bal. Namysł schiet op doel. Zbarakh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Girolami is nu in balbezit. Girolami schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Night Night 0:1

17e minuut.
Stringer onderschept slim de pass. Stringer passt de bal zonder na te denken. Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł schiet op doel. Zbarakh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Night Night 0:2

24e minuut.
Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş met een sublieme pass. Namysł rent richting de bal. Namysł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Night Night 0:3

44e minuut.
Stringer met een snelle inworp. Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş speelt de bal door. Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Girolami draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Namysł is nu in balbezit. Namysł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Night Night 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 54%, Night Night 46%.
www.zion11.com - Night Night 0:4

46e minuut.
Efhraym komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Namysł kopt de bal weg. Klungelig pakt Đilas de bal. Đilas met een sublieme pass. Vulpeş rent richting de bal. Vulpeş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Posada rent richting de bal. Posada geeft de bal voor. Levit is nu in balbezit. Levit haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Stringer rent richting de bal. Stringer speelt de bal door. Namysł is nu in balbezit. Namysł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Posada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koretzki probeert de bal met de borst te controleren. Roiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roiz krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vulpeş is nu in balbezit. Vulpeş geeft de bal voor. Posada heeft problemen om de bal te vangen. Posada geeft de bal voor. Piacentino heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Night Night 1:4

84e minuut.
Đilas heeft problemen om de bal te vangen. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada geeft de bal voor. Namysł rent richting de bal. Namysł draait met de bal, schiet en ... Zbarakh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đilas is nu in balbezit. Đilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Night Night 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 47%, Night Night 53%.
www.zion11.com - Night Night 1:5