Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bramley Moore FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3200
Bramley Moore FC Night Night
def 23A Tactiek night-1
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten average
solid Passen average
weak Verdedigen average


14e minuut.
Pęski heeft problemen om de bal te vangen. Materski is nu in balbezit. Wojtaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski onderschept slim de pass. Materski draait met de bal, schiet en ... Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bicudo onderschept slim de pass. Bicudo met een sublieme pass. Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameiro schiet op doel. Green werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wojtaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski onderschept slim de pass. Materski geeft een hoge lob. Sameiro is nu in balbezit. Sameiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Night Night 1:0

21e minuut.
Solans bereikt de bal nog maar net als eerste. Solans passt de bal zonder na te denken. Alimpijević heeft problemen om de bal te vangen. Biffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Đilas passt de bal in één keer door. Alimpijević probeert de bal met de borst te controleren. Alimpijević speelt de bal door. Đilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Đilas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer geeft een lange en hoge pass. Wilder rent richting de bal. Solans verovert de bal door een tackle van achteren. Solans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 37%, Night Night 63%.
Bramley Moore FC - Night Night 1:0

58e minuut.
Bicudo speelt de bal door. Sameiro rent richting de bal. Barmby begaat een overtreding. Barmby krijgt een gele kaart. Sameiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Jastrzębiec met een snel genomen vrije trap. Biffino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bicudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameiro geeft de bal voor. Materski is nu in balbezit. Materski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alimpijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski geeft een hoge lob. Biffino is nu in balbezit. Biffino haalt uit met een fantastische trap. Green probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Wojtaś is nu in balbezit. Wojtaś passt de bal in één keer door. Pęski geeft een hoge lob. Biffino is nu in balbezit. Biffino schiet op doel. Green bokst de bal weg.

68e minuut.
Bicudo speelt de bal door. Pęski controleert de bal met de borst. Pęski geeft een hoge lob. Biffino rent richting de bal. Biffino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Biskupek de bal. Biskupek geeft een lange en hoge pass. Bicudo kopt de bal weg. Sameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sameiro schiet op doel. Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bicudo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sameiro de bal. Sameiro geeft de bal voor. Biffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pęski kopt de bal weg. Materski heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaś is nu in balbezit. Materski verovert de bal door een tackle van achteren. Materski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Pop de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Materski zal de hoekschop nemen. Biffino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Night Night 2:0

82e minuut.
Sameiro is nu in balbezit. Inworp. Sameiro met een snelle inworp. Biffino rent richting de bal. Biffino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Night Night 3:0

85e minuut.
Klungelig pakt Materski de bal. Materski geeft de bal voor. Biffino is nu in balbezit. Biffino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Night Night 4:0

86e minuut.
Stringer rent richting de bal. Stringer probeert naar een medespeler te passen. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Biffino rent richting de bal. Biffino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 29%, Night Night 71%.
Bramley Moore FC - Night Night 4:0