Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: sintrim-team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3072
sintrim-team aek2012
enosis 21 Tactiek 4 3 3 IOYL
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 55.1
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft een hoge lob. Valdivia is nu in balbezit. Bedoya geeft een hoge lob. Amazonense krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Anh Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Huy Thành rent richting de bal. Huy Thành geeft een lange en hoge pass. Frisone rent richting de bal. Frisone haalt uit met een fantastische trap. Mitarakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Müntener geeft een lange en hoge pass. Nerantzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Frisone rent richting de bal. Frisone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Huy Thành kopt de bal weg. Klungelig pakt Bergkamp de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giatas. Giatas krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Frisone is nu in balbezit. Noher rent richting de bal. Anh Tuấn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh Tuấn krijgt een gele kaart. Noher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nerantzopoulos met een snel genomen vrije trap. Frisone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - aek2012 1:0

26e minuut.
Müntener onderschept slim de pass. Bougaidis speelt de bal door. Frisone rent richting de bal. Frisone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - aek2012 2:0

30e minuut.
Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos onderschept slim de pass. Nerantzopoulos geeft een hoge lob. Frisone rent richting de bal. Frisone schiet op doel. Mitarakis bokst de bal weg. Csúri is nu in balbezit. Csúri geeft de bal voor. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amazonense is nu in balbezit. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Amazonense is nu in balbezit. Amazonense haalt uit met een fantastische trap. Paraskevopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Anh Tuấn is nu in balbezit. Anh Tuấn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ardeleanu de bal. Giatas speelt de bal door. Anh Tuấn geeft een hoge lob. Paraskevopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Doeltrap. Paraskevopoulos trapt de bal weg. Bedoya kopt de bal weg. Amazonense rent richting de bal. Amazonense schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 58%, aek2012 42%.
sintrim-team - aek2012 2:0

51e minuut.
Malimoglou is nu in balbezit. Bedoya rent richting de bal. Bedoya met een sublieme pass. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Bedoya rent richting de bal. Bedoya passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - aek2012 2:1

60e minuut.
Nerantzopoulos speelt de bal door. Bougaidis is nu in balbezit. Bougaidis passt de bal met de wreef. Frisone rent richting de bal. Frisone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Anh Tuấn speelt de bal door. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp passt de bal met de wreef. Amazonense rent richting de bal. Amazonense draait met de bal, schiet en ... Paraskevopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsilichristos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bougaidis heeft problemen om de bal te vangen. Malimoglou is nu in balbezit. Bougaidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bougaidis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędrychowski komt het veld opgelopen. Vujković komt het veld opgelopen. Ghiţă komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Malimoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malimoglou geeft de bal voor. Giatas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amazonense bereikt de bal nog maar net als eerste. Amazonense draait met de bal, schiet en ... Ghiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sintrim-team - aek2012 2:2

77e minuut.
Bougaidis speelt de bal door. Vujković is nu in balbezit. Bergkamp rent richting de bal. Anh Tuấn geeft een lange en hoge pass. Amazonense springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ghiţă trapt de bal weg. Nerantzopoulos kopt de bal weg. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Frisone bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

90e minuut.
Nerantzopoulos speelt de bal door. Foskolos bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anh Tuấn neemt de hoekschop. Tsilichristos probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 59%, aek2012 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sintrim-team - aek2012 2:2