Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc giurgiu Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3336
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . Dinamo Obor
SPATAKUS_99 Tactiek DDD
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 44.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Pisula probeert naar een medespeler te passen. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec speelt de bal door. Chvojka rent richting de bal. Chvojka haalt uit met een fantastische trap. Cornea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Cornea geeft een lange en hoge pass. Diagne Latyr kopt de bal weg. Klungelig pakt Lixăndroiu de bal. Chvojka is nu in balbezit. Chvojka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec geeft de bal voor. Pisula heeft problemen om de bal te vangen. Chvojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chvojka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cornea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šebesta met de inworp. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cornea met een harde bal richting middenveld. Diagne Latyr kopt de bal weg. Chvojka probeert naar een medespeler te passen. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula haalt uit met een fantastische trap. Cornea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chvojka onderschept slim de pass. Chvojka met een sublieme pass. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chvojka onderschept slim de pass. Chvojka geeft de bal voor. Klungelig pakt Lixăndroiu de bal. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sawala geeft een lange en hoge pass. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous passt de bal in één keer door. Šebesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin probeert naar een medespeler te passen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chvojka verovert de bal door een tackle van achteren. Chvojka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Královec passt de bal met de wreef. Šebesta rent richting de bal. Šebesta passt de bal zonder na te denken. Chvojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chvojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Dinamo Obor 1:0

44e minuut.
Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec passt de bal zonder na te denken. Cornea rent richting de bal. Pisula onderschept slim de pass. Pisula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 31%, Dinamo Obor 69%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Dinamo Obor 1:0

47e minuut.
Chvojka rent richting de bal. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Královec probeert naar een medespeler te passen. Pisula heeft problemen om de bal te vangen. Pisula draait met de bal, schiet en ... Cornea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Dinamo Obor 2:0

48e minuut.
Chvojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec met een sublieme pass. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Diagne Latyr verovert de bal door een tackle van achteren. Diagne Latyr passt de bal in één keer door. Chvojka rent richting de bal. Chvojka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doru geeft een hoge lob. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec met een sublieme pass. Daar is Praxitelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap. Cornea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cornea trapt de bal weg van het doel. Diagne Latyr kopt de bal weg. Chvojka rent richting de bal. Chvojka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Praxitelous rent richting de bal. Doru geeft een lange en hoge pass. Boroi is nu in balbezit. Boroi draait met de bal, schiet en ... Uchoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Dinamo Obor 2:1

80e minuut.
Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Latyr met een sublieme pass. Chvojka is nu in balbezit. Chvojka haalt uit met een fantastische trap. Cornea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Praxitelous geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pascalin probeert de bal met de borst te controleren. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula draait met de bal, schiet en ... Cornea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 37%, Dinamo Obor 63%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - Dinamo Obor 2:1