Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Halemba 2 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3186
FC Halemba 2 TAMA KOPIEC
*KSG* Tactiek ancelotti
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 48.1
outstanding Schieten adequate
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Ait Lahcen met een sublieme pass. Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mierzeja onderschept slim de pass. Mierzeja met een sublieme pass. Brablík speelt de bal door. Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - TAMA KOPIEC 1:0

10e minuut.
Kiciński passt de bal met de wreef. Mierzeja probeert naar een medespeler te passen. Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - TAMA KOPIEC 2:0

19e minuut.
Klimáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klimáček geeft een lange en hoge pass. Gangoso rent richting de bal. Gangoso geeft de bal voor. Abutalıbov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Depcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cojocaru heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ait Lahcen rent richting de bal. Gangoso rent richting de bal. Gangoso passt de bal met de wreef. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen schiet op doel. Depcik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Klungelig pakt Halikowski de bal. Roman onderschept slim de pass. Roman speelt de bal door. Gangoso heeft problemen om de bal te vangen. Gangoso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - TAMA KOPIEC 3:0

45e minuut.
Inworp. Ait Lahcen met de inworp. Gangoso probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Halemba 2 29%, TAMA KOPIEC 71%.
FC Halemba 2 - TAMA KOPIEC 3:0

47e minuut.
Karácsonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Karácsonyi probeert naar een medespeler te passen. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen geeft een lange en hoge pass. Abutalıbov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Depcik met een harde bal richting middenveld. Roman kopt de bal weg. Brablík probeert naar een medespeler te passen. Gangoso rent richting de bal. Gangoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ait Lahcen met de inworp. Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal met de wreef. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - TAMA KOPIEC 4:0

69e minuut.
Mierzeja kopt de bal weg. Ait Lahcen speelt de bal door. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso onderschept slim de pass. Gangoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Roman speelt de bal door. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen passt de bal in één keer door. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov schiet op doel. Depcik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mierzeja passt de bal zonder na te denken. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen passt de bal in één keer door. Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso haalt uit met een fantastische trap. Depcik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Villarroel met een harde bal richting middenveld. Ait Lahcen met een sublieme pass. Brablík met een sublieme pass. Gangoso heeft problemen om de bal te vangen. Gangoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Halemba 2 31%, TAMA KOPIEC 69%.
FC Halemba 2 - TAMA KOPIEC 4:0