Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Teiuș Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4942
S.C. Teius Promo
liga 4 Tactiek titi caca
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten matig
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Gressó rent richting de bal. Gressó met een sublieme pass. Momot rent richting de bal. Szklanka onderschept slim de pass. Szklanka haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bonaccio is nu in balbezit. Bonaccio geeft een hoge lob. Vanucci is nu in balbezit. Vanucci draait met de bal, schiet en ... Toro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Promo 0:1

14e minuut.
Árki rent richting de bal. Árki probeert naar een medespeler te passen. Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Abreu passt de bal in één keer door. Vanucci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szklanka passt de bal in één keer door. Valaire geeft een lange en hoge pass. Răcaru kopt de bal weg. Vanucci is nu in balbezit. Vanucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Valaire kopt de bal weg. Pantazescu rent richting de bal. Pantazescu geeft de bal voor. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Momot kopt de bal weg. Bonaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szklanka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Árki probeert de bal aan de voet te houden. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka geeft een hoge lob. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gressó geeft een lange en hoge pass. Momot probeert de bal aan de voet te houden. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka haalt uit met een fantastische trap. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C. Teius - Promo 1:1

44e minuut.
Martini verovert de bal door een tackle van achteren. Alköprü rent richting de bal. Martini onderschept slim de pass. Martini draait met de bal, schiet en ... Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Promo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 54%, Promo 46%.
S.C. Teius - Promo 2:1

51e minuut.
Gressó geeft een hoge lob. Árki probeert naar een medespeler te passen. Gressó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gressó draait met de bal, schiet en ... Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Abreu passt de bal met de wreef. Bonaccio rent richting de bal. Bonaccio geeft de bal voor. Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bonaccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Árki heeft problemen om de bal te vangen. Bonaccio rent richting de bal. Bonaccio geeft een hoge lob. Spânu probeert de bal aan de voet te houden. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Schaul kopt de bal weg. Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka onderschept slim de pass. Szklanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pantazescu geeft een hoge lob. Subev is nu in balbezit. Subev passt de bal met de wreef. Szklanka rent richting de bal. Szklanka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bonaccio probeert naar een medespeler te passen. Szklanka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subev. Subev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 55%, Promo 45%.
S.C. Teius - Promo 2:1