Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Regie
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6625
Sportul Studentesc raktor fc
mambo #1 Tactiek Biztonsagos
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 41.5
outstanding Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen average


2e minuut.
Lindautas probeert naar een medespeler te passen. Mareş kopt de bal weg. Daar is Gilyán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. Lindautas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stewart is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 1:0

4e minuut.
Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári verovert de bal door een tackle van achteren. Mareş rent richting de bal. Végvári onderschept slim de pass. Végvári schiet op doel. Tomajko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 2:0

9e minuut.
Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn passt de bal in één keer door. Gradić heeft problemen om de bal te vangen. Gradić geeft een hoge lob. Stewart krijgt zijn hoofd ertegen. Lindautas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mareş passt de bal met de wreef. Gradić is nu in balbezit. Gradić geeft de bal voor. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 3:0

18e minuut.
Stewart kopt de bal weg. Nuţiu kan de bal niet met de borst controleren. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Lindautas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Ağaoğlu de bal. Ağaoğlu passt de bal zonder na te denken. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ... Tomajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 3:1

22e minuut.
Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett geeft een hoge lob. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić geeft een lange en hoge pass. Stewart maakt een snoekduik en kopt de bal. Lindautas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gradić met een snelle inworp. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu passt de bal met de wreef. Stewart is nu in balbezit. Stewart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett met een snelle inworp. Klungelig pakt Stewart de bal. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Lindautas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 4:1

28e minuut.
Stewart onderschept slim de pass. Stewart met een sublieme pass. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Lindautas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 5:1

29e minuut.
Moldován rent richting de bal. Moldován geeft de bal voor. Stewart rent richting de bal. Stewart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 6:1

34e minuut.
Gradić rent richting de bal. Gradić geeft een hoge lob. Stewart krijgt zijn hoofd ertegen. Raksányi probeert de bal aan de voet te houden. Lindautas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 47%, raktor fc 53%.
Sportul Studentesc - raktor fc 6:1

46e minuut.
Ağaoğlu is nu in balbezit. Stewart onderschept slim de pass. Klungelig pakt Stewart de bal. Stewart schiet op doel. Lindautas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 7:1

55e minuut.
Klungelig pakt Gradić de bal. Gradić passt de bal zonder na te denken. Stewart is nu in balbezit. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Lindautas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 8:1

58e minuut.
Scarlett passt de bal met de wreef. Stewart is nu in balbezit. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart schiet op doel. Lindautas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 9:1

58e minuut.
Végvári passt de bal zonder na te denken. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Stewart rent richting de bal. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Lindautas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hue geeft een hoge lob. Inworp. Rishma met een snelle inworp. Leopoldsson rent richting de bal. Leopoldsson geeft een hoge lob. Tomajko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Ağaoğlu met een snelle inworp. Hue rent richting de bal. Végvári onderschept slim de pass. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bernharðsson geeft een lange en hoge pass. Gradić kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuţiu de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 10:1

76e minuut.
Berić speelt de bal door. Rishma heeft problemen om de bal te vangen. Stewart rent richting de bal. Stewart draait met de bal, schiet en ... Lindautas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 11:1

87e minuut.
Rishma speelt de bal door. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu onderschept slim de pass. Nuţiu schiet op doel. Lindautas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 12:1

88e minuut.
Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Stewart passt de bal in één keer door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu schiet op doel. Gilyán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gradić zal de hoekschop nemen. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - raktor fc 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 41%, raktor fc 59%.
Sportul Studentesc - raktor fc 13:1