Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park tandrcak
non Tactiek f-1
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 34.4
redelijk Schieten matig
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


27e minuut.
Tešanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lešević met een snelle inworp. Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Žarkov is nu in balbezit. Međedović rent richting de bal. Žarkov rent richting de bal. Međedović rent richting de bal. Međedović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćulibrk komt het veld opgelopen. Dobrnjac komt het veld opgelopen. Stefanović komt het veld opgelopen. Milosavljević komt het veld opgelopen. Bekvalac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 58%, tandrcak 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gradski park - tandrcak 0:0

47e minuut.
Milosavljević geeft de bal voor. Stefanović kopt de bal weg. Ćulibrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćulibrk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ustić passt de bal met de wreef. Milićković heeft problemen om de bal te vangen. Milićković passt de bal in één keer door. Ćulibrk rent richting de bal. Ćulibrk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Berić probeert naar een medespeler te passen. Milosavljević kopt de bal weg. Ustić met een sublieme pass. Ćulibrk is nu in balbezit. Ćulibrk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Šubarić passt de bal in één keer door. Lešević rent richting de bal. Lešević passt de bal zonder na te denken. Nedić rent richting de bal. Nedić schiet op doel. Bekvalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Baljak is nu in balbezit. Ćulibrk begaat een overtreding. Baljak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pušonja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nedić rent richting de bal. Nedić haalt uit met een fantastische trap. Bekvalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 1:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milićković met de inworp. Dobrnjac is nu in balbezit. Dobrnjac geeft een hoge lob. Ćulibrk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 55%, tandrcak 45%.
gradski park - tandrcak 1:0