Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park tandrcak
non Tactiek f-1
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 33.1
outstanding Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Guša is nu in balbezit. Batrić onderschept slim de pass. Batrić probeert naar een medespeler te passen. Međedović rent richting de bal. Međedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Daar is Stepanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić rent richting de bal. Ružić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 1:0

23e minuut.
Bodin geeft een lange en hoge pass. Lešević is nu in balbezit. Lešević geeft een lange en hoge pass. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 2:0

29e minuut.
Moşneguţu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guša de bal. Guša passt de bal in één keer door. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guša is nu in balbezit. Guša met een sublieme pass. Ružić is nu in balbezit. Ružić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 3:0

37e minuut.
Ustić verovert de bal door een tackle van achteren. Ustić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Batrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 4:0

41e minuut.
Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović passt de bal zonder na te denken. Daar is Pargalatsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pargalatsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 5:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćulibrk komt het veld opgelopen. Stefanović komt het veld opgelopen. Dobrnjac komt het veld opgelopen. Milosavljević komt het veld opgelopen. Bekvalac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 40%, tandrcak 60%.
gradski park - tandrcak 5:0

50e minuut.
Guša is nu in balbezit. Guša passt de bal in één keer door. Ružić rent richting de bal. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 6:0

51e minuut.
Međedović passt de bal zonder na te denken. Lešević speelt de bal door. Klungelig pakt Tešanović de bal. Guša rent richting de bal. Guša geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos geeft een lange en hoge pass. Guša maakt een snoekduik en kopt de bal. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 7:0

55e minuut.
Bossolo passt de bal in één keer door. Ustić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todorović. Todorović krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pargalatsos geeft een lange en hoge pass. Guša probeert de bal aan de voet te houden. Guša probeert naar een medespeler te passen. Ružić is nu in balbezit. Ružić draait met de bal, schiet en ... Bekvalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Baljak geeft een lange en hoge pass. Guša geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobrnjac de bal. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel. Bekvalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 8:0

59e minuut.
Bodin geeft een lange en hoge pass. Stepanov is nu in balbezit. Pargalatsos verovert de bal door een tackle van achteren. Pargalatsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 9:0

65e minuut.
Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov geeft de bal voor. Bodin geeft een hoge lob. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 10:0

66e minuut.
Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanović begaat een overtreding. Todorović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bossolo met een snel genomen vrije trap. Ružić is nu in balbezit. Ružić schiet op doel. Bekvalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 11:0

79e minuut.
Tešanović is nu in balbezit. Tešanović geeft de bal voor. Baljak is nu in balbezit. Stefanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanović geeft de bal voor. Romay bokst de bal weg.

81e minuut.
Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Guša is nu in balbezit. Guša passt de bal met de wreef. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stefanović is nu in balbezit. Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefanović. Stefanović krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Moşneguţu kopt de bal weg. Todorović heeft problemen om de bal te vangen. Bossolo probeert naar een medespeler te passen. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 29%, tandrcak 71%.
gradski park - tandrcak 11:0