Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC RESCO'S Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5638
FC RESCO`S Mao International
2vs2 Tactiek 2 Vs 2
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
31 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 46.6
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Sanamyan met de inworp. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Baranyi de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cerofolini heeft problemen om de bal te vangen. Cerofolini speelt de bal door. Klungelig pakt Baranyi de bal. Baranyi schiet op doel. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 1:0

7e minuut.
Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 2:0

8e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cerofolini met een snelle inworp. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Baranyi kopt de bal weg. Cerofolini rent richting de bal. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tikkanen trapt de bal weg van het doel. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 3:0

13e minuut.
La Rocca controleert de bal met de borst. La Rocca speelt de bal door. Cunegato speelt de bal door. Klungelig pakt Cerofolini de bal. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Marnini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cerofolini wilt de vrije trap nemen. Daar is Baranyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 4:0

17e minuut.
Biagiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Tikkanen met een sublieme pass. Reynoso is nu in balbezit. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cugnone rent richting de bal. Cugnone geeft een lange en hoge pass. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 5:0

22e minuut.
Reynoso met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerofolini met een snelle inworp. Baranyi controleert de bal met de borst. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marnini met een sublieme pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 5:1

28e minuut.
Baranyi passt de bal met de wreef. Blîndescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blîndescu speelt de bal door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Marnini bokst de bal weg.

30e minuut.
Felici is nu in balbezit. Felici met een sublieme pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Bestry komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini probeert naar een medespeler te passen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 6:1

35e minuut.
Baranyi springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Marnini trapt de bal weg van het doel. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. Tikkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cerofolini heeft problemen om de bal te vangen. Cerofolini passt de bal in één keer door. Baranyi heeft problemen om de bal te vangen. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 7:1

42e minuut.
Baranyi is nu in balbezit. Reynoso is nu in balbezit. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 8:1

43e minuut.
Reynoso passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerofolini met de inworp. Baranyi kan de bal niet met de borst controleren. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Reynoso met een sublieme pass. Felici met een sublieme pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 40%, Mao International 60%.
FC RESCO`S - Mao International 8:2

46e minuut.
Novarini komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen. Dong komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini met een sublieme pass. Novarini is nu in balbezit. Novarini geeft een lange en hoge pass. Baranyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Baranyi rent richting de bal. Gervasi rent richting de bal. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 9:2

52e minuut.
Baranyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerofolini is nu in balbezit. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Sanamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Baranyi kopt de bal weg. Cerofolini is nu in balbezit. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Dong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 9:3

57e minuut.
Johannisbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannisbauer passt de bal zonder na te denken. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 10:3

60e minuut.
Reynoso onderschept slim de pass. Reynoso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Dong probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 10:4

61e minuut.
Ercin komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Cerofolini onderschept slim de pass. Cerofolini passt de bal zonder na te denken. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Marnini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ercin rent richting de bal. Ercin passt de bal met de wreef. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 11:4

73e minuut.
Baranyi rent richting de bal. Reynoso met een sublieme pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 12:4

78e minuut.
Daar is Ercin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercin passt de bal zonder na te denken. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 13:4

82e minuut.
Johannisbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Johannisbauer speelt de bal door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel. Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 14:4

84e minuut.
Locatelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gervasi is nu in balbezit. Gervasi geeft de bal voor. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Locatelli met een sublieme pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 14:5

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerofolini met een snelle inworp. Reynoso met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Dong bokst de bal weg. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Mao International 14:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 48%, Mao International 52%.
FC RESCO`S - Mao International 14:6