Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Djem Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6467
F.C. Djem FC Oida
grmbl Tactiek 4-5-1
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
68.1 gemiddelde waardering 54.1
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen goed


1e minuut.
Raedt probeert naar een medespeler te passen. Booser heeft problemen om de bal te vangen. Booser passt de bal zonder na te denken. Coquart is nu in balbezit. Coquart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dubourg kopt de bal weg. Geben heeft problemen om de bal te vangen. Raedt geeft een lange en hoge pass. Booser rent richting de bal. Booser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart onderschept slim de pass. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Ciubotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Raedt passt de bal in één keer door. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat passt de bal in één keer door. Coquart is nu in balbezit. Coquart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Galvanini passt de bal met de wreef. Sack is nu in balbezit. Sack schiet op doel. Dubourg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azzino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Antonie onderschept slim de pass. Antonie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alderweireld de bal. Alderweireld geeft de bal voor. Coquart maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - FC Oida 1:0

23e minuut.
Alderweireld rent richting de bal. Moscato bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscato met een sublieme pass. Booser is nu in balbezit. Booser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - FC Oida 2:0

32e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Manavella onderschept slim de pass. Manavella geeft de bal voor. Coquart is nu in balbezit. Coquart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser rent richting de bal. Coquart rent richting de bal. Booser rent richting de bal. Booser draait met de bal, schiet en ... Ciubotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Coquart de bal. Booser rent richting de bal. Villa rent richting de bal. Booser onderschept slim de pass. Booser schiet op doel. Ciubotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Daar is Hejnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booser rent richting de bal. Booser draait met de bal, schiet en ... Figo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciubotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Djem 30%, FC Oida 70%.
F.C. Djem - FC Oida 2:0

46e minuut.
Tack komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Alderweireld met een snelle inworp. Azzino is nu in balbezit. Moscato verovert de bal door een tackle van achteren. Moscato geeft een hoge lob. Coquart krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gaćić kopt de bal weg. Galvanini heeft problemen om de bal te vangen. Galvanini passt de bal in één keer door. Sack rent richting de bal. Sack schiet op doel. Tamburo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Geben speelt de bal door. Tack bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack passt de bal zonder na te denken. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Apers geeft een hoge lob. Alderweireld rent richting de bal. Moscato is nu in balbezit. Moscato geeft de bal voor. Booser krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Râpanu komt het veld opgelopen. Delap komt het veld opgelopen. Diamantis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tack speelt de bal door. Coquart heeft problemen om de bal te vangen. Engl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Engl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Booser kopt de bal weg. Klungelig pakt Villa de bal. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Diamantis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - FC Oida 3:0

70e minuut.
Manavella is nu in balbezit. Manavella passt de bal in één keer door. Daar is Figo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coquart rent richting de bal. Coquart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Moscato passt de bal met de wreef. Coquart is nu in balbezit. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart verovert de bal door een tackle van achteren. Coquart schiet op doel. Diamantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Booser rent richting de bal. Booser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - FC Oida 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Djem 24%, FC Oida 76%.
F.C. Djem - FC Oida 4:0