Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Force boys FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11977
Force boys FC Deportivo Motoyoé
1striker Tactiek arcade 3
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
68 gemiddelde waardering 51.1
formidabel Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hanf met een sublieme pass. Bolívar rent richting de bal. Brunat onderschept slim de pass. Brunat draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 1:0

8e minuut.
Scarpulla passt de bal zonder na te denken. Hanf is nu in balbezit. Laime schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laime krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Markus probeert de bal met de borst te controleren. Markus met een sublieme pass. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 2:0

18e minuut.
Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus passt de bal in één keer door. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 3:0

19e minuut.
Iturralde passt de bal in één keer door. Etcheverry heeft problemen om de bal te vangen. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel. Kuśnierewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 4:0

22e minuut.
Markus is nu in balbezit. Markus geeft de bal voor. MacIndoe speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit. MacIndoe rent richting de bal. Kuśnierewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Scarpulla probeert naar een medespeler te passen. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf geeft een hoge lob. Brunat maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuśnierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Milanesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calabi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Defilippi verovert de bal door een tackle van achteren. Defilippi speelt de bal door. Markus met een sublieme pass. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel. Kuśnierewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Scarpulla onderschept slim de pass. Hanf is nu in balbezit. Hanf probeert naar een medespeler te passen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hanf rent richting de bal. Hanf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 5:0

40e minuut.
Bolívar neemt vlug de vrije trap. Ferrufino speelt de bal door. Kindera probeert de bal aan de voet te houden. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini schiet op doel. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe passt de bal zonder na te denken. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 48%, Deportivo Motoyoé 52%.
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 6:0

50e minuut.
Scarpulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpulla passt de bal met de wreef. Brunat is nu in balbezit. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 7:0

52e minuut.
Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso geeft de bal voor. Etcheverry kopt de bal weg. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hanf kan de bal niet met de borst controleren. Hanf passt de bal met de wreef. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 8:0

83e minuut.
Iturralde met een snelle inworp. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kindera onderschept slim de pass. Kindera geeft een hoge lob. MacIndoe kopt de bal weg. Klungelig pakt Brunat de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 54%, Deportivo Motoyoé 46%.
Force boys FC - Deportivo Motoyoé 8:0