Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Abbey Road Studios
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6050
The.Beatles STAL Opole
352 DC Tactiek ALL Deff Kontra
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Borrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Elihav de bal. Elihav geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Abarbnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taube rent richting de bal. Taube passt de bal in één keer door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach speelt de bal door. Ros speelt de bal door. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Kurnatowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bazatin passt de bal met de wreef. Borrás rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shina. Shina krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bazatin heeft problemen om de bal te vangen. Elihav geeft de bal voor. Cerliani kopt de bal weg. Taube heeft problemen om de bal te vangen. Taube schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dombai rent richting de bal. Pejanović rent richting de bal. Dombai onderschept slim de pass. Dombai schiet op doel. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - STAL Opole 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 39%, STAL Opole 61%.
The.Beatles - STAL Opole 0:1

51e minuut.
Taube heeft problemen om de bal te vangen. Taube met een sublieme pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Kurnatowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The.Beatles - STAL Opole 1:1

53e minuut.
Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu passt de bal in één keer door. Dombai is nu in balbezit. Dombai draait met de bal, schiet en ... Pejanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bazatin neemt de hoekschop. Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dombai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dombai legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Vasiliu speelt de bal door. Borrás rent richting de bal. Borrás passt de bal zonder na te denken. Dombai rent richting de bal. Dombai haalt uit met een fantastische trap. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Taube met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel verovert de bal door een tackle van achteren. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Kurnatowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The.Beatles - STAL Opole 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The.Beatles 48%, STAL Opole 52%.
The.Beatles - STAL Opole 2:1