Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: INFIERNO ROJIBLANCO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1674
INFIERNO ROJIBLANCO CORDOBA FUTSAL
javi 1 Tactiek Ataque 2.0
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Quattrini geeft de bal voor. Vivanco rent richting de bal. Vivanco met een sublieme pass. Saptono bereikt de bal nog maar net als eerste. Saptono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Năstăsescu geeft een hoge lob. Roden kopt de bal weg. Quattrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela onderschept slim de pass. Morela schiet op doel. Yulmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Etchecopar met een sublieme pass. Lekov geeft een hoge lob. Bernier kopt de bal weg. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Saptono passt de bal in één keer door. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Korczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 46%, CORDOBA FUTSAL 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INFIERNO ROJIBLANCO - CORDOBA FUTSAL 0:0

46e minuut.
Korczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Emiliani de bal. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - CORDOBA FUTSAL 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vivanco met de inworp. Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Gedda passt de bal in één keer door. Gherman heeft problemen om de bal te vangen. Gherman passt de bal met de wreef. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden draait met de bal, schiet en ... Yulmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maruccia komt het veld opgelopen. Balsells komt het veld opgelopen. Muñoz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Quattrini geeft een hoge lob. Hatton kopt de bal weg. Maruccia is nu in balbezit. Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Moczulski schiet op doel. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordemir komt het veld opgelopen. Nožíř komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Roden maakt een snoekduik en kopt de bal. Balsells is nu in balbezit. Emiliani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emiliani krijgt een gele kaart. Balsells is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roden legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Yulmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - CORDOBA FUTSAL 2:0

72e minuut.
Nožíř onderschept slim de pass. Nožíř geeft een hoge lob. Buitenspel voor Roden. Goede buitenspelval van de verdediging. Emiliani neemt vlug de vrije trap. Moczulski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Quattrini geeft de bal voor. Klungelig pakt Korczyński de bal. Korczyński met een sublieme pass. Bernier rent richting de bal. Bernier draait met de bal, schiet en ... Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gherman geeft een lange en hoge pass. Balsells rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Etchecopar. Balsells raakt geblesseerd tijdens het duel. Balsells wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Korczyński kopt de bal weg. Daar is Nožíř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatton is nu in balbezit. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - CORDOBA FUTSAL 2:1

86e minuut.
Gherman rent richting de bal. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Etchecopar onderschept slim de pass. Balsells bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsells geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roden kan de bal niet met de borst controleren. Roden haalt uit met een fantastische trap. Yulmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - CORDOBA FUTSAL 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 47%, CORDOBA FUTSAL 53%.
INFIERNO ROJIBLANCO - CORDOBA FUTSAL 3:1