Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Żuki Lubartów Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4061
Żuki Lubartów WHITE STAR*
att sr+ls Tactiek 2
36% Balbezit 64%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten outstanding
average Passen good
weak Verdedigen very good


6e minuut.
Poladov geeft een lange en hoge pass. Mirończuk kopt de bal weg. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:1

8e minuut.
Echaust kopt de bal weg. Liland rent richting de bal. Liland speelt de bal door. Rosolen rent richting de bal. Rosolen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ługowicz passt de bal in één keer door. Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland geeft de bal voor. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:2

12e minuut.
Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński passt de bal met de wreef. Rosolen speelt de bal door. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Liland rent richting de bal. Liland passt de bal in één keer door. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:3

22e minuut.
Poladov met een sublieme pass. Daar is Mirończuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirończuk passt de bal met de wreef. Rosolen rent richting de bal. Rosolen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:4

28e minuut.
Liland verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Liland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liland met een sublieme pass. Rosolen is nu in balbezit. Rosolen draait met de bal, schiet en ... Naumiuk bokst de bal weg. Mirończuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:5

33e minuut.
Liland passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Poladov de bal. Poladov passt de bal zonder na te denken. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:6

35e minuut.
Wyrozumski rent richting de bal. Rosolen verovert de bal door een tackle van achteren. Rosolen passt de bal met de wreef. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk schiet op doel. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland probeert naar een medespeler te passen. Rosolen rent richting de bal. Rosolen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Višňák speelt de bal door. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Szucki geeft een hoge lob. Liland kopt de bal weg. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:7

41e minuut.
Poladov rent richting de bal. Szpiech begaat een overtreding. Poladov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poladov met een snel genomen vrije trap. Rosolen rent richting de bal. Rosolen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Słonecznik passt de bal met de wreef. Poladov rent richting de bal. Poladov geeft een hoge lob. Mirończuk krijgt zijn hoofd ertegen. Naumiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 69%, WHITE STAR* 31%.
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:7

47e minuut.
Potrzebowski passt de bal met de wreef. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk speelt de bal door. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:8

52e minuut.
Słonecznik passt de bal met de wreef. Poladov probeert naar een medespeler te passen. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Naumiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:9

53e minuut.
Liland passt de bal met de wreef. Poladov is nu in balbezit. Poladov passt de bal in één keer door. Rosolen rent richting de bal. Rosolen haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk bokst de bal weg. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:10

54e minuut.
Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov geeft de bal voor. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:11

57e minuut.
Liland passt de bal in één keer door. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen geeft een lange en hoge pass. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Łączyński de bal. Szucki verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liland zal de hoekschop nemen. Mirończuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:12

63e minuut.
Słonecznik met een sublieme pass. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Siemaszkiewicz ... Strafschop! Siemaszkiewicz krijgt een gele kaart. Mirończuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mirończuk neemt zijn aanloop. Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:13

68e minuut.
Słonecznik passt de bal met de wreef. Poladov is nu in balbezit. Poladov probeert naar een medespeler te passen. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:14

70e minuut.
Słonecznik passt de bal zonder na te denken. Szucki speelt de bal door. Czyszanowski is nu in balbezit. Rosolen onderschept slim de pass. Rosolen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:15

72e minuut.
Wach geeft een lange en hoge pass. Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen schiet op doel. Naumiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Liland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Poladov rent richting de bal. Poladov passt de bal zonder na te denken. Rosolen is nu in balbezit. Rosolen haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:16

84e minuut.
Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech passt de bal in één keer door. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Naumiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:17

89e minuut.
Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov passt de bal zonder na te denken. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen onderschept slim de pass. Rosolen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mirończuk de bal. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 63%, WHITE STAR* 37%.
Żuki Lubartów - WHITE STAR* 0:18