Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:37
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: UDiB Lekarty Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5124
UDiB Lekarty Legion KOLNO
442+ Tactiek anathema
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Hudysz passt de bal in één keer door. Merisio is nu in balbezit. Inworp. Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duchna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 1:0

5e minuut.
Linhares geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luna de bal. Luna met een sublieme pass. Wicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 2:0

14e minuut.
Zienkowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri is nu in balbezit. Pauri haalt uit met een fantastische trap. Klimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 2:1

17e minuut.
Esparza rent richting de bal. Esparza passt de bal zonder na te denken. Pauri is nu in balbezit. Pauri schiet op doel. Linhares probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Linhares onderschept slim de pass. Linhares geeft een hoge lob. Gallen geeft een hoge lob. Daar is Pauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauri haalt uit met een fantastische trap. Klimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Pauri onderschept slim de pass. Pauri geeft de bal voor. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk schiet op doel. Klimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Duchna probeert naar een medespeler te passen. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicki onderschept slim de pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Stygienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen geeft een lange en hoge pass. Samouilidis kopt de bal weg. Wicki is nu in balbezit. Wicki draait met de bal, schiet en ... Stygienko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Piechaczek is nu in balbezit. Duchna verovert de bal door een tackle van achteren. Duchna probeert naar een medespeler te passen. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Juszkiewicz speelt de bal door. Janczewski is nu in balbezit. Met opzet legt Duchna zijn tegenspeler op de grond. Duchna krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallen trapt de bal weg van het doel. Madejczyk kopt de bal weg. Pauri rent richting de bal. Pauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pauri is nu in balbezit. Pauri passt de bal met de wreef. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk schiet op doel. Klimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 2:2

45e minuut.
Zienkowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio passt de bal zonder na te denken. Pauri is nu in balbezit. Pauri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 62%, Legion KOLNO 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 2:2

56e minuut.
Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek geeft een hoge lob. Samouilidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri onderschept slim de pass. Pauri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Duchna is nu in balbezit. Pauri verovert de bal door een tackle van achteren. Pauri probeert naar een medespeler te passen. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Juszkiewicz geeft de bal voor. Bielski kopt de bal weg. Whittaker rent richting de bal. Wicki rent richting de bal. Wicki schiet op doel. Stygienko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 3:2

61e minuut.
Kouridakis komt het veld opgelopen. Koenig komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Samouilidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza verovert de bal door een tackle van achteren. Esparza geeft een lange en hoge pass. Madejczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bonino passt de bal zonder na te denken. Madejczyk is nu in balbezit. Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Pauri onderschept slim de pass. Pauri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Picciariello komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Kontuziński met de inworp. Pauri speelt de bal door. Picciariello heeft problemen om de bal te vangen. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Bělský de bal onder controle te krijgen. Pauri speelt de bal door. Picciariello is nu in balbezit. Picciariello schiet op doel. Klimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klimović trapt de bal weg van het doel. Bielski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pauri de bal. Picciariello rent richting de bal. Picciariello schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Picciariello passt de bal zonder na te denken. Zienkowicz is nu in balbezit. Pauri onderschept slim de pass. Pauri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 3:3

85e minuut.
Bělský met de inworp. Pauri is nu in balbezit. Pauri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Picciariello de bal. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 3:4

87e minuut.
Wicki verovert de bal door een tackle van achteren. Juszkiewicz speelt de bal door. Samouilidis probeert naar een medespeler te passen. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:4

88e minuut.
Koenig speelt de bal door. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri speelt de bal door. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello schiet op doel. Klimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 60%, Legion KOLNO 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauri is nu in balbezit. Duchna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duchna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pauri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koenig met een snel genomen vrije trap. Picciariello krijgt zijn hoofd ertegen. Klimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Picciariello rent richting de bal. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:5

99e minuut.
Inworp. Kouridakis met een snelle inworp. Pauri rent richting de bal. Pauri geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:6

101e minuut.
Koenig heeft problemen om de bal te vangen. Koenig met een sublieme pass. Pauri rent richting de bal. Pauri schiet op doel. Klimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:7

103e minuut.
Esparza met een snelle inworp. Samouilidis verovert de bal door een tackle van achteren. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello draait met de bal, schiet en ... Klimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:8

105e minuut.
Samouilidis is nu in balbezit. Koenig verovert de bal door een tackle van achteren. Koenig met een sublieme pass. Pauri is nu in balbezit. Pauri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 70%, Legion KOLNO 30%.
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:8

114e minuut.
Pauri onderschept slim de pass. Pauri passt de bal met de wreef. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri met een sublieme pass. Picciariello rent richting de bal. Picciariello draait met de bal, schiet en ... Klimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 51%, Legion KOLNO 49%.
UDiB Lekarty - Legion KOLNO 4:9