Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LIVORNO FOOTBAL
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8008
LIVORNO. FOOTBAL CLUB TOP GUN
kainorio Tactiek stratis2.1
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 43.6
good Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu passt de bal in één keer door. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... Damianakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ilionescu rent richting de bal. Dörfler verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfler met een sublieme pass. Klungelig pakt Kotrotsos de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Theodorescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rousopoulos komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Maler geeft de bal voor. Mouzourakis heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Mouzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mouzourakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Herczeg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fortsatos met de inworp. Klungelig pakt Mouzourakis de bal. Mouzourakis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Parlas is nu in balbezit. Parlas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - TOP GUN 0:1

29e minuut.
Maler met een sublieme pass. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras passt de bal zonder na te denken. Parlas rent richting de bal. Parlas schiet op doel. Belogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - TOP GUN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVORNO. FOOTBAL CLUB 65%, TOP GUN 35%.
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - TOP GUN 0:2

51e minuut.
Klungelig pakt Voutsas de bal. Aliti rent richting de bal. Aliti passt de bal in één keer door. Fortsatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortsatos geeft een hoge lob. Belogiannis bokst de bal weg.

56e minuut.
Crapa is nu in balbezit. Daar is Lyras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crapa rent richting de bal. Lyras rent richting de bal. Lyras geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Tuấn Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ðức geeft een hoge lob. Daar is Oikonomou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rózga onderschept slim de pass. Rózga geeft de bal voor. Marini kan de bal niet met de borst controleren. Dörfler rent richting de bal. Dörfler draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maler speelt de bal door. Lyras is nu in balbezit. Lyras speelt de bal door. Parlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVORNO. FOOTBAL CLUB 64%, TOP GUN 36%.
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - TOP GUN 0:2