Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 16:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Сбербанк Арена
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6074
Труд Воронеж Foresta Sf Ilie
wernbloom Tactiek 4132
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 34.2
outstanding Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 1:0

10e minuut.
Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra met een sublieme pass. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 2:0

12e minuut.
Morzhov kopt de bal weg. Klungelig pakt Márquez de bal. Met opzet legt Bratianu zijn tegenspeler op de grond. Bratianu krijgt een gele kaart. Márquez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Márquez kan niet meer verder spelen. Genov komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vahabov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genov met de inworp. Antunes geeft een hoge lob. Stoilov springt en kopt de bal. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 3:0

19e minuut.
Genov geeft de bal voor. Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 4:0

22e minuut.
Pimenov probeert naar een medespeler te passen. Genov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanhui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Genov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vahabov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 5:0

23e minuut.
Tatlıcı probeert naar een medespeler te passen. Perkkiö rent richting de bal. Perkkiö probeert naar een medespeler te passen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 6:0

25e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Antunes met een sublieme pass. Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass. Stoilov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 7:0

27e minuut.
Gómez Parra passt de bal in één keer door. Bratianu rent richting de bal. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov schiet op doel. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 8:0

30e minuut.
Kopaev passt de bal met de wreef. Antunes geeft een hoge lob. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov schiet op doel. Jonak bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Perkkiö de bal. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov passt de bal met de wreef. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 9:0

36e minuut.
Genov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bratianu. Genov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vahabov met een snel genomen vrije trap. Stoilov springt en kopt de bal. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 10:0

39e minuut.
Genov is nu in balbezit. Genov geeft een hoge lob. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 11:0

45e minuut.
Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes is nu in balbezit. Vahabov rent richting de bal. Stoilov rent richting de bal. Stoilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 25%, Foresta Sf Ilie 75%.
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 11:0

46e minuut.
Szafirski komt het veld opgelopen. Zheleznov komt het veld opgelopen. Zalyalov komt het veld opgelopen. Campisi komt het veld opgelopen. Dubinskij komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Perkkiö rent richting de bal. Antunes onderschept slim de pass. Antunes met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 12:0

50e minuut.
Scampamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Scampamorte probeert naar een medespeler te passen. Pimenov probeert naar een medespeler te passen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 13:0

52e minuut.
Gómez Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Parra passt de bal zonder na te denken. Genov is nu in balbezit. Genov schiet op doel. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 14:0

56e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Vulinović is nu in balbezit. Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 15:0

64e minuut.
Inworp. Szafirski met de inworp. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Genov rent richting de bal. Genov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Antunes kopt de bal weg. Gómez Parra speelt de bal door. Genov is nu in balbezit. Daar is Genov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genov probeert naar een medespeler te passen. Jonak bokst de bal weg.

69e minuut.
Antunes met een sublieme pass. Genov is nu in balbezit. Genov passt de bal in één keer door. Stoilov rent richting de bal. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 16:0

72e minuut.
Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass. Vahabov kopt de bal weg. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Genov passt de bal zonder na te denken. Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal met de wreef. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Jonak bokst de bal weg. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 17:0

80e minuut.
Antunes passt de bal met de wreef. Genov is nu in balbezit. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov onderschept slim de pass. Genov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Szafirski heeft problemen om de bal te vangen. Scampamorte met een sublieme pass. Tomicki speelt de bal door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel. Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zalyalov onderschept slim de pass. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes passt de bal zonder na te denken. Genov heeft problemen om de bal te vangen. Genov geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vahabov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 18:0

86e minuut.
Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Szafirski is nu in balbezit. Szafirski geeft een hoge lob. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Campisi kan de bal niet met de borst controleren. Antunes probeert naar een medespeler te passen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 27%, Foresta Sf Ilie 73%.
Труд Воронеж - Foresta Sf Ilie 19:0