Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rosk UTD Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2869
Rosk UTD GI@NTEAM
lluk Tactiek 433
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Wudtke met een snelle inworp. Winkler probeert naar een medespeler te passen. Čarapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Muscò bokst de bal weg.

3e minuut.
Asnaghi geeft de bal voor. Amorusi probeert de bal met de borst te controleren. Mein begaat een overtreding. Amorusi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amorusi met een snel genomen vrije trap. Melpi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feitosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - GI@NTEAM 0:1

14e minuut.
Enqvist rent richting de bal. Enqvist passt de bal in één keer door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Muscò probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosk UTD - GI@NTEAM 1:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguirre de bal onder controle te krijgen. Falcioni rent richting de bal. Mein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mein krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Čarapić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enqvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel. Muscò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Enqvist passt de bal met de wreef. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Stanboglis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stanboglis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stanboglis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Čarapić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enqvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Muscò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Fagervold is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre rent richting de bal. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 36%, GI@NTEAM 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosk UTD - GI@NTEAM 1:1

53e minuut.
Calamela is nu in balbezit. Calamela geeft de bal voor. Matulewicz probeert de bal aan de voet te houden. Feitosa rent richting de bal. Feitosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Enqvist is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosetti. Tosetti krijgt een gele kaart. Enqvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Winkler komt bij de bal en schiet. Muscò maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - GI@NTEAM 2:1

73e minuut.
Pastor rent richting de bal. Winkler met een sublieme pass. Aguirre probeert de bal met de borst te controleren. Aguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - GI@NTEAM 3:1

75e minuut.
Čarapić verovert de bal door een tackle van achteren. Winkler speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - GI@NTEAM 4:1

84e minuut.
Enqvist passt de bal zonder na te denken. Winkler rent richting de bal. Winkler met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... Muscò bokst de bal weg.

87e minuut.
Inworp. Enqvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winkler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 32%, GI@NTEAM 68%.
Rosk UTD - GI@NTEAM 4:1