Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mao International Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5067
Mao International U.S. Levi
2 Vs 2 Tactiek Bizona
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Marnini speelt de bal door. Erjavec geeft de bal voor. Marnini speelt de bal door. Cazal rent richting de bal. Cazal geeft een lange en hoge pass. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbolini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:1

7e minuut.
Cazal rent richting de bal. Cazal speelt de bal door. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:2

9e minuut.
Barbolini draait met de bal, schiet en ... Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal rolt over de achterlijn. Marnini trapt de bal weg. Danzeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Danzeisen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso passt de bal in één keer door. Gyulai rent richting de bal. Gyulai speelt de bal door. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:3

20e minuut.
Erjavec rent richting de bal. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Marnini met een sublieme pass. Danzeisen geeft de bal voor. Barbolini controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:4

22e minuut.
Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai geeft een lange en hoge pass. Marnini probeert naar een medespeler te passen. Cazal geeft een hoge lob. Barbolini krijgt zijn hoofd ertegen. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gyulai speelt de bal door. Klungelig pakt Barbolini de bal. Reynoso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbolini raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbolini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:5

29e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Erjavec geeft de bal voor. Marnini speelt de bal door. Cazal kopt de bal weg. Erjavec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cazal passt de bal met de wreef. Luca heeft problemen om de bal te vangen. Luca passt de bal met de wreef. Barbolini rent richting de bal. Barbolini draait met de bal, schiet en ... Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyulai rent richting de bal. Gyulai schiet op doel. Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Erjavec rent richting de bal. Erjavec geeft een lange en hoge pass. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 91%, U.S. Levi 9%.
Mao International - U.S. Levi 0:6

52e minuut.
Cazal kopt de bal weg. Gyulai met een sublieme pass. Daar is Barbolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:7

53e minuut.
Danzeisen is nu in balbezit. Danzeisen passt de bal zonder na te denken. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Barbolini de bal. Barbolini schiet op doel. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:8

56e minuut.
Reynoso probeert de bal met de borst te controleren. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec probeert naar een medespeler te passen. Barbolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Erjavec speelt de bal door. Reynoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini draait met de bal, schiet en ... Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:9

61e minuut.
Luca is nu in balbezit. Luca passt de bal zonder na te denken. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Luca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negreiros komt het veld opgelopen. Cazal kopt de bal weg. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso begaat een overtreding. Reynoso krijgt een gele kaart. Erjavec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cazal komt bij de bal en schiet. Paal!

65e minuut.
Gyulai passt de bal in één keer door. Leone is nu in balbezit. Leone speelt de bal door. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sanamyan rent richting de bal. Cazal onderschept slim de pass. Cazal met een sublieme pass. Gyulai rent richting de bal. Gyulai passt de bal met de wreef. Marnini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barbolini de bal. Barbolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:10

75e minuut.
Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gyulai neemt de hoekschop. Barbolini krijgt zijn hoofd ertegen. Marnini bokst de bal weg. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marnini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - U.S. Levi 0:11

76e minuut.
Reynoso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sanamyan de bal onder controle te krijgen. Danzeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Gyulai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai speelt de bal door. Barbolini is nu in balbezit. Barbolini draait met de bal, schiet en ... Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Marnini met een sublieme pass. Klungelig pakt Cazal de bal. Cazal met een sublieme pass. Barbolini heeft problemen om de bal te vangen. Barbolini schiet op doel. Marnini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Negreiros geeft een lange en hoge pass. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai passt de bal zonder na te denken. Braam is nu in balbezit. Braam passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 82%, U.S. Levi 18%.
Mao International - U.S. Levi 0:11