Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:38
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4265
Manchester_United F.C. F.C. Galaktyczni
4-4-2 Tactiek test1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 49.1
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Sousa met een sublieme pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Bazluk heeft problemen om de bal te vangen. Bazluk schiet op doel. Maldonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tozkoparan is nu in balbezit. Tozkoparan geeft een hoge lob. Bazluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Ferretti de bal. González Segura is nu in balbezit. González Segura geeft een lange en hoge pass. Szászi speelt de bal door. Lăscărescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arghirescu speelt de bal door. Sousa is nu in balbezit. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek draait met de bal, schiet en ... Lavie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 1:0

23e minuut.
Arghirescu met een sublieme pass. Bazluk rent richting de bal. Bazluk met een sublieme pass. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Maldonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ferretti is nu in balbezit. Ferretti passt de bal in één keer door. Lăscărescu met een sublieme pass. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek schiet op doel. Lavie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 2:0

25e minuut.
Szászi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ganea komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ledesma kan de bal niet met de borst controleren. Ledesma geeft een hoge lob. Arghirescu kopt de bal weg. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sousa rent richting de bal. Sousa speelt de bal door. Đedović rent richting de bal. Đedović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ganea de bal onder controle te krijgen. Maldonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sousa is nu in balbezit. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 47%, F.C. Galaktyczni 53%.
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 2:1

46e minuut.
Duvarcı komt het veld opgelopen. Livre komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallap onderschept slim de pass. Hallap passt de bal in één keer door. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Mostowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti onderschept slim de pass. Ferretti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov geeft een lange en hoge pass. Ganea is nu in balbezit. Đedović verovert de bal door een tackle van achteren. Đedović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann passt de bal met de wreef. Mostowiak heeft problemen om de bal te vangen. Mostowiak geeft de bal voor. Łokietek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Duvarcı de bal. Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăncescu passt de bal in één keer door. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak geeft een lange en hoge pass. Livre heeft problemen om de bal te vangen. Lavie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 3:1

66e minuut.
Daar is Ferretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumann speelt de bal door. Ferretti is nu in balbezit. Ferretti geeft de bal voor. Łokietek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hallap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak passt de bal met de wreef. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 4:1

72e minuut.
Ledesma speelt de bal door. Đedović is nu in balbezit. Đedović passt de bal zonder na te denken. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Maldonado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Efremov onderschept slim de pass. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Ganea is nu in balbezit. Đedović verovert de bal door een tackle van achteren. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Menichelli is nu in balbezit. Menichelli passt de bal met de wreef. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu geeft een lange en hoge pass. Ferretti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mostowiak met een sublieme pass. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa speelt de bal door. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallap legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bazluk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đedović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Maldonado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 43%, F.C. Galaktyczni 57%.
Manchester_United F.C. - F.C. Galaktyczni 4:2