Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: WellingUnited Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4048
WellingUnited Navua
Sweep Tactiek 433W
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 53.8
poor Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Bonfigli met een snelle inworp. Fredericks rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantini. Cantini krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Fredericks raakt geblesseerd tijdens het duel. Mężyk met een snel genomen vrije trap. Fredericks kopt de bal weg. Lucas rent richting de bal. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Orlandini geeft een hoge lob. Arežina is nu in balbezit. Harper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arežina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arežina kan niet meer verder spelen. Barton komt het veld opgelopen. Fredericks neemt de penalty, wat een uithaal! Gosport werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:1

12e minuut.
Lucas geeft een lange en hoge pass. Fredericks is nu in balbezit. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks rent richting de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:2

18e minuut.
Pollock met een snelle inworp. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini geeft een hoge lob. Fredericks springt en kopt de bal. Gosport probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Polosecki kopt de bal weg. Pollock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollock passt de bal zonder na te denken. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini draait met de bal, schiet en ... Gosport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pollock zal de hoekschop nemen. Barton is nu in balbezit. Barton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:3

22e minuut.
Barton speelt de bal door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blank. Blank krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pollock is nu in balbezit. Pollock passt de bal in één keer door. Fredericks is nu in balbezit. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Gosport probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:4

29e minuut.
Pollock kopt de bal weg. Orlandini rent richting de bal. Orlandini speelt de bal door. Fredericks is nu in balbezit. Fredericks draait met de bal, schiet en ... Gosport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Cantоna geeft een hoge lob. Mężyk probeert de bal aan de voet te houden. Fredericks kopt de bal weg. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Madey met een harde bal richting middenveld. Pollock is nu in balbezit. Pollock passt de bal zonder na te denken. Fredericks rent richting de bal. Fredericks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru geeft een hoge lob. Orlandini kopt de bal weg. Fredericks is nu in balbezit. Fredericks schiet op doel. Gosport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:5

35e minuut.
Campbell geeft de bal voor. Fredericks rent richting de bal. Madey onderschept slim de pass. Madey geeft een hoge lob. Pollock geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mężyk probeert naar een medespeler te passen. Pollock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollock speelt de bal door. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper onderschept slim de pass. Harper passt de bal in één keer door. Blank is nu in balbezit. Blank geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pollock speelt de bal door. Mężyk rent richting de bal. Mężyk geeft een lange en hoge pass. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks schiet op doel. Gosport bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollock is nu in balbezit. Pollock passt de bal met de wreef. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WellingUnited 73%, Navua 27%.
WellingUnited - Navua 0:5

46e minuut.
Westwood geeft een hoge lob. Orlandini kan de bal niet met de borst controleren. Cantini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlandini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pollock wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pollock geeft de bal voor. Daar is Madey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredericks is nu in balbezit. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Gosport maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gosport met een harde bal richting middenveld. Pollock kopt de bal weg. Fredericks is nu in balbezit. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Gosport probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:6

55e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Orlandini rent richting de bal. Orlandini geeft een lange en hoge pass. Fredericks maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:7

56e minuut.
Pollock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollock passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orlandini de bal. Orlandini draait met de bal, schiet en ... Gosport werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru geeft de bal voor. Polosecki rent richting de bal. Fredericks rent richting de bal. Fredericks draait met de bal, schiet en ... Gosport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pollock kopt de bal weg. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini passt de bal met de wreef. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks draait met de bal, schiet en ... Gosport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fredericks rent richting de bal. Campbell is nu in balbezit. Fredericks is nu in balbezit. Fredericks draait met de bal, schiet en ... Gosport werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:8

77e minuut.
Cantоna kopt de bal weg. Pollock is nu in balbezit. Pollock passt de bal in één keer door. Orlandini rent richting de bal. Orlandini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WellingUnited - Navua 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WellingUnited 71%, Navua 29%.
WellingUnited - Navua 0:9