Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 10:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Mediterranea Littoria
URKATWOTER Tactiek 433conAla
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 64.7
good Schieten formidable
adequate Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore geeft een hoge lob. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Littoria 0:1

14e minuut.
Semov kopt de bal weg. Sarno geeft een lange en hoge pass. Waltner kopt de bal weg. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis schiet op doel. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Isham heeft problemen om de bal te vangen. Isham geeft een hoge lob. Waltner springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Burzyński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Littoria 0:2

23e minuut.
Del Dottore passt de bal in één keer door. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Waltner is nu in balbezit. Waltner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Waltner heeft problemen om de bal te vangen. Waltner haalt uit met een fantastische trap. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Littoria 0:3

42e minuut.
Ezelskis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Erdemoğlu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarno neemt de hoekschop. Waltner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Skowronek trapt de bal weg van het doel. Olde Riekerink kopt de bal weg. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri schiet op doel. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sarno kopt de bal weg. Waltner heeft problemen om de bal te vangen. Luntraru is nu in balbezit. Waltner onderschept slim de pass. Waltner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Olde Riekerink kopt de bal weg. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis geeft een lange en hoge pass. Waltner is nu in balbezit. Waltner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 74%, Littoria 26%.
Mediterranea - Littoria 0:3

47e minuut.
Dorobanţu kan de bal niet met de borst controleren. Del Dottore speelt de bal door. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Burzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Sarno geeft een hoge lob. Waltner springt en kopt de bal. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezelskis probeert de bal met de borst te controleren. Paal!

54e minuut.
Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore geeft een lange en hoge pass. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis geeft een hoge lob. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Ciregia kopt de bal weg. Olde Riekerink rent richting de bal. Olde Riekerink geeft een hoge lob. Klungelig pakt Waltner de bal. Waltner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sinkgraven rent richting de bal. Sinkgraven probeert naar een medespeler te passen. Ezelskis heeft problemen om de bal te vangen. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skowronek bokst de bal weg.

60e minuut.
Ramsey is nu in balbezit. Ramsey geeft een hoge lob. Burzyński kopt de bal weg. Waltner is nu in balbezit. Waltner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waltner geeft een hoge lob. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Bruseghini komt het veld opgelopen. Espín komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ramsey rent richting de bal. Ramsey speelt de bal door. Ezelskis is nu in balbezit. Daar is Ezelskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis schiet op doel. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waltner is nu in balbezit. Waltner haalt uit met een fantastische trap. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Littoria 0:4

68e minuut.
Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham geeft een hoge lob. Waltner kopt de bal weg. Waltner is nu in balbezit. Waltner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Sarno onderschept slim de pass. Sinkgraven is nu in balbezit. Sinkgraven geeft een lange en hoge pass. Waltner rent richting de bal. Waltner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cumerle onderschept slim de pass. Cumerle speelt de bal door. Semov geeft een lange en hoge pass. Del Dottore kopt de bal weg. Burzyński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Littoria 0:5

73e minuut.
Del Dottore geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu kopt de bal weg. Isham geeft een lange en hoge pass. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dorobanţu speelt de bal door. Di Luca Nieri speelt de bal door. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis schiet op doel. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Littoria 0:6

78e minuut.
Del Dottore passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri geeft een hoge lob. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Waltner de bal. Cumerle onderschept slim de pass. Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner rent richting de bal. Waltner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Di Luca Nieri kopt de bal weg. Daar is Isham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isham geeft een hoge lob. Waltner rent richting de bal. Waltner schiet op doel. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Sinkgraven rent richting de bal. Sinkgraven geeft een lange en hoge pass. Waltner kopt de bal weg. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Olde Riekerink is nu in balbezit. Olde Riekerink passt de bal zonder na te denken. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarno geeft een hoge lob. Waltner springt en kopt de bal. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 81%, Littoria 19%.
Mediterranea - Littoria 0:6