Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GEPARD Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2216
GEPARD teknik
CTRK KNT S Tactiek teknik
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 42.1
good Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Şanlıer speelt de bal door. Terim is nu in balbezit. Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzert haalt uit met een fantastische trap. Ayla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Mavili de bal. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kervan. Kervan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Além passt de bal in één keer door. Płonowski is nu in balbezit. Płonowski geeft een hoge lob. Bajzert rent richting de bal. Bajzert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şanlıer heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitoğlu is nu in balbezit. Yiğitoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 0:2

20e minuut.
Tümay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessiz onderschept slim de pass. Yiğitoğlu rent richting de bal. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sessiz rent richting de bal. Sessiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 0:3

29e minuut.
Şanlıer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płonowski met de inworp. Yiğitoğlu is nu in balbezit. Yiğitoğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tümay onderschept slim de pass. Bradło geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajzert de bal. Bajzert schiet op doel. Ayla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 0:4

32e minuut.
Kuzu rent richting de bal. Além begaat een overtreding. Kuzu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Triboulet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triboulet geeft een hoge lob. Kuzu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 1:4

35e minuut.
Yiğitoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlu passt de bal zonder na te denken. Terim rent richting de bal. Bajzert onderschept slim de pass. Bajzert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert schiet op doel. Ayla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 1:5

41e minuut.
Płonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Płonowski passt de bal zonder na te denken. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 66%, teknik 34%.
GEPARD - teknik 1:6

47e minuut.
Ponzone passt de bal met de wreef. Bradło is nu in balbezit. Bradło geeft een hoge lob. Bajzert rent richting de bal. Bajzert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 1:7

48e minuut.
Kervan passt de bal met de wreef. Sessiz rent richting de bal. Tümay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tümay krijgt een gele kaart. Sessiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Yiğitoğlu wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 1:8

72e minuut.
Yiğitoğlu rent richting de bal. Tümay onderschept slim de pass. Tümay passt de bal in één keer door. Sessiz heeft problemen om de bal te vangen. Sessiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Płonowski geeft een lange en hoge pass. Sessiz kopt de bal weg. Yiğitoğlu rent richting de bal. Bajzert rent richting de bal. Bajzert haalt uit met een fantastische trap. Ayla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Beldemir probeert naar een medespeler te passen. Ponzone is nu in balbezit. Met opzet legt Triboulet zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Triboulet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Triboulet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Płonowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mavili de bal. Yiğitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert schiet op doel. Ayla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir geeft een lange en hoge pass. Tuozzi rent richting de bal. Tuozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 2:8

90e minuut.
Terim is nu in balbezit. Terim geeft een lange en hoge pass. Kuzu rent richting de bal. Kuzu haalt uit met een fantastische trap. Konyalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - teknik 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 79%, teknik 21%.
GEPARD - teknik 3:8