Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El-PI FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1975
El-PI FC Los Galactico$
Recatate Tactiek 2024
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Bogado probeert de bal aan de voet te houden. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dumitru de bal. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Los Galactico$ 1:0

13e minuut.
Casina is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto met een sublieme pass. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-PI FC - Los Galactico$ 1:1

19e minuut.
Soto met een sublieme pass. Takahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahashi passt de bal met de wreef. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mallea probeert naar een medespeler te passen. Plahitka kopt de bal weg. Dumitru rent richting de bal. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Carles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biancosino de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Takahashi neemt de hoekschop. Bogado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Japa passt de bal zonder na te denken. Dumitru rent richting de bal. Borejko is nu in balbezit. Borejko schiet op doel. Cunha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Los Galactico$ 2:1

33e minuut.
Rothenbuhler geeft een hoge lob. Bujor is nu in balbezit. Bujor geeft een hoge lob. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mallea met een sublieme pass. Plahitka kopt de bal weg. Borejko probeert naar een medespeler te passen. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villagra komt het veld opgelopen. Saag komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 57%, Los Galactico$ 43%.
El-PI FC - Los Galactico$ 2:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Dumitru de bal onder controle te krijgen. Bujor rent richting de bal. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Cunha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Los Galactico$ 3:1

55e minuut.
Plahitka onderschept slim de pass. Plahitka probeert naar een medespeler te passen. Japa probeert naar een medespeler te passen. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Cunha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Tihilä komt het veld opgelopen. Caballero komt het veld opgelopen. Acuña komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tihilä passt de bal zonder na te denken. Daar is Villagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra passt de bal met de wreef. Carles is nu in balbezit. Carles draait met de bal, schiet en ... Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Los Galactico$ 3:2

67e minuut.
Beno komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Borejko passt de bal in één keer door. Dumitru rent richting de bal. Caballero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caballero krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Saag geeft de bal voor. Gencel is nu in balbezit. Carles verovert de bal door een tackle van achteren. Carles schiet op doel. Biancosino probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sumich heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru passt de bal met de wreef. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Plahitka probeert naar een medespeler te passen. Saag bereikt de bal nog maar net als eerste. Saag geeft een hoge lob. Carles rent richting de bal. Carles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Saag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 52%, Los Galactico$ 48%.
El-PI FC - Los Galactico$ 3:2