Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: fc recolta Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8125
fc recolta Caroline
m Tactiek 433CAZ
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
15 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula passt de bal met de wreef. Bruzdewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Caroline 0:1

4e minuut.
Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty onderschept slim de pass. Fogharty passt de bal in één keer door. Daar is Chandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandler schiet op doel. Mitrana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dokken probeert naar een medespeler te passen. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty passt de bal in één keer door. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Doeltrap. Ochoa trapt de bal weg. Chung kopt de bal weg. Chandler is nu in balbezit. Chandler haalt uit met een fantastische trap. Mitrana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... Mitrana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Caroline 0:2

18e minuut.
Cociş rent richting de bal. Dokken verovert de bal door een tackle van achteren. Dokken probeert naar een medespeler te passen. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Cociş is nu in balbezit. Cociş passt de bal zonder na te denken. Adrian geeft een lange en hoge pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Couriol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dokken is nu in balbezit. Dokken met een sublieme pass. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cociş draait met de bal, schiet en ... Ochoa speelt de bal door. Chung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fogharty de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Mitrana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Chung probeert naar een medespeler te passen. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Caroline 0:3

39e minuut.
Bruzdewicz onderschept slim de pass. Necula onderschept slim de pass. Necula geeft een lange en hoge pass. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doboş geeft een lange en hoge pass. Riglos probeert de bal met de borst te controleren. Lord is nu in balbezit. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dealhunty probeert naar een medespeler te passen. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Chung kopt de bal weg. Alexandru rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz schiet op doel. Mitrana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 62%, Caroline 38%.
fc recolta - Caroline 0:3

51e minuut.
Necula speelt de bal door. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft een hoge lob. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gherea heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gherea neemt de hoekschop. Ochoa speelt de bal door. Bruzdewicz probeert de bal aan de voet te houden. Doboş geeft een lange en hoge pass. Lord krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doboş geeft een lange en hoge pass. Lord kopt de bal weg. Cociş rent richting de bal. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Puchici geeft een hoge lob. Cociş rent richting de bal. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea draait met de bal, schiet en ... Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Couriol met een sublieme pass. Chung rent richting de bal. Chung passt de bal in één keer door. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Puchici rent richting de bal. Couriol geeft de bal voor. Olăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Caroline 0:4

78e minuut.
Chandler rent richting de bal. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty passt de bal met de wreef. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap. Mitrana bokst de bal weg. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel. Mitrana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Necula met een sublieme pass. Chandler is nu in balbezit. Chandler passt de bal met de wreef. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 61%, Caroline 39%.
fc recolta - Caroline 0:4