Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 18:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Florile Dalbe
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Murlocs United A Mani Basse
Gudu Gudu Tactiek 4A-1M - 2 -P3
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
76 gemiddelde waardering 71.4
wonderbaarlijk Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Jabiri geeft de bal voor. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardović krijgt een gele kaart. Ciurea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bordeniuc komt bij de bal en schiet. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Abdyli onderschept slim de pass. Abdyli met een sublieme pass. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - A Mani Basse 0:1

6e minuut.
Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Abdyli rent richting de bal. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Abdyli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdyli schiet op doel. Jankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Bordeniuc speelt de bal door. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Duvivier passt de bal zonder na te denken. Mazilu is nu in balbezit. Şüküroğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şüküroğlu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Dobrota rent richting de bal. Bordeniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeniuc passt de bal met de wreef. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mazilu met een sublieme pass. Jabiri probeert naar een medespeler te passen. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeniuc geeft een lange en hoge pass. Ciurea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Murlocs United - A Mani Basse 1:1

20e minuut.
Kawaler passt de bal zonder na te denken. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Duvivier verovert de bal door een tackle van achteren. Duvivier geeft een lange en hoge pass. Burian kopt de bal weg. Abdyli rent richting de bal. Abdyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jankowski met een harde bal richting middenveld. Kawaler kopt de bal weg. Jabiri geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - A Mani Basse 2:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 47%, A Mani Basse 53%.
Murlocs United - A Mani Basse 2:1

46e minuut.
Ciurea met een sublieme pass. Duvivier onderschept slim de pass. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een hoge lob. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Formica is nu in balbezit. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Formica geeft de bal voor. Burian kopt de bal weg. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Murlocs United - A Mani Basse 2:2

74e minuut.
Duvivier passt de bal met de wreef. Daar is van de Korput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - A Mani Basse 3:2

80e minuut.
Jabiri passt de bal met de wreef. Kawaler rent richting de bal. Kawaler geeft de bal voor. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - A Mani Basse 4:2

82e minuut.
Ciurea passt de bal met de wreef. Duvivier verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler heeft problemen om de bal te vangen. Kawaler geeft een hoge lob. Ciurea springt en kopt de bal. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 34%, A Mani Basse 66%.
Murlocs United - A Mani Basse 4:2