Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Bekanismo Bekans Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5755
Bekanismo Bekans FK Medenjaca
Bekan1 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 48.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Sabov geeft een hoge lob. Lemajić kopt de bal weg. Dmitrović heeft problemen om de bal te vangen. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... Petković bokst de bal weg. Daar is Caloghiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dmitrović zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Giugia met een sublieme pass. Pažarauskas rent richting de bal. David tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. David krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Soldatović onderschept slim de pass. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica passt de bal zonder na te denken. Geck is nu in balbezit. Geck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Giugia probeert naar een medespeler te passen. Castellón rent richting de bal. Geck is nu in balbezit. Soldatović rent richting de bal. Soldatović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Soldatović rent richting de bal. Kecskés verovert de bal door een tackle van achteren. Kecskés geeft de bal voor. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap. Teodorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gierus passt de bal in één keer door. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović passt de bal in één keer door. Dmitrović is nu in balbezit. Dmitrović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pažarauskas is nu in balbezit. Pažarauskas passt de bal in één keer door. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap. Teodorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 1:0

29e minuut.
Mijajlović is nu in balbezit. Kovinjalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mijajlović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemajić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dmitrović is nu in balbezit. Dmitrović geeft een hoge lob. Courtin springt en kopt de bal. Petković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 1:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pažarauskas met de inworp. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Soldatović rent richting de bal. Soldatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Petković trapt de bal weg van het doel. Kasalica rent richting de bal. Kasalica passt de bal zonder na te denken. Geck is nu in balbezit. Geck haalt uit met een fantastische trap. Teodorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 50%, FK Medenjaca 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 1:1

46e minuut.
Tintor komt het veld opgelopen. Pandurović komt het veld opgelopen. Pederoda komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pažarauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poladov. Poladov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Inworp. Caloghiru met de inworp. Pederoda met een sublieme pass. Daar is Geck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geck schiet op doel. Teodorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Dmitrović speelt de bal door. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović probeert naar een medespeler te passen. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin draait met de bal, schiet en ... Petković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck onderschept slim de pass. Geck met een sublieme pass. Pandurović rent richting de bal. Pandurović schiet op doel. Teodorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kecskés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babiarz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Lemajić passt de bal in één keer door. Pederoda is nu in balbezit. Pederoda passt de bal met de wreef. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 41%, FK Medenjaca 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 66%, FK Medenjaca 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 1:1

111e minuut.
Giugia kan de bal niet met de borst controleren. Giugia met een sublieme pass. Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 2:1

114e minuut.
Giugia controleert de bal met de borst. Giugia met een sublieme pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Teodorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 3:1

120e minuut.
Pažarauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Pažarauskas geeft een hoge lob. Daar is Pandurović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 30%, FK Medenjaca 70%.
Bekanismo Bekans - FK Medenjaca 4:1