Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:43
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: 1000-lecia Państwa Polskiego
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2392
ZKS Warta Zawiercie Niezdecydowani
442 Tactiek 352
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 32.5
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Träger rent richting de bal. Radacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Träger raakt geblesseerd tijdens het duel. Daramola neemt de penalty, wat een uithaal! Huszcza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 1:0

5e minuut.
Gaetani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lejček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejček passt de bal in één keer door. Daramola is nu in balbezit. Daramola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 2:0

6e minuut.
Dzieciuch met een sublieme pass. Daar is Buśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buśkiewicz passt de bal met de wreef. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Lejček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waligóra de bal. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap. Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 3:0

8e minuut.
Daramola passt de bal zonder na te denken. Lejček is nu in balbezit. Lejček geeft een hoge lob. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola draait met de bal, schiet en ... Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski geeft de bal voor. Daramola kopt de bal weg. Träger rent richting de bal. Träger schiet op doel. Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Huszcza probeert naar een medespeler te passen. Sollberger kopt de bal weg. Daar is Radacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Träger rent richting de bal. Träger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daramola rent richting de bal. Daramola passt de bal met de wreef. Träger rent richting de bal. Träger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 4:0

17e minuut.
Baniak onderschept slim de pass. Baniak geeft een hoge lob. Daramola kopt de bal weg. Klungelig pakt Träger de bal. Träger haalt uit met een fantastische trap. Huszcza bokst de bal weg. Radacz heeft problemen om de bal te vangen. Daramola is nu in balbezit. Daramola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Sollberger is nu in balbezit. Sollberger passt de bal in één keer door. Träger rent richting de bal. Träger haalt uit met een fantastische trap. Huszcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 5:0

25e minuut.
Rynsztok rent richting de bal. Baniak onderschept slim de pass. Baniak geeft een hoge lob. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 6:0

27e minuut.
Lejček geeft een hoge lob. Gierek probeert de bal met de borst te controleren. Pirela rent richting de bal. Pirela geeft een hoge lob. Daramola springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Woźniakowski passt de bal zonder na te denken. Pirela speelt de bal door. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 7:0

36e minuut.
Träger speelt de bal door. Lejček probeert naar een medespeler te passen. Pirela met een sublieme pass. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pirela is nu in balbezit. Pirela probeert naar een medespeler te passen. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap. Huszcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 8:0

38e minuut.
Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger met een sublieme pass. Daramola is nu in balbezit. Daramola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Radacz de bal onder controle te krijgen. Huszcza bokst de bal weg.

41e minuut.
Pavan speelt de bal door. Lejček rent richting de bal. Lejček passt de bal met de wreef. Daar is Daramola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daramola schiet op doel. Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lejček zal de hoekschop nemen. Träger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Baniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Daramola de bal. Waligóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola onderschept slim de pass. Daramola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 13%, Niezdecydowani 87%.
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 8:0

47e minuut.
Pirela rent richting de bal. Pirela passt de bal met de wreef. Radacz is nu in balbezit. Daramola verovert de bal door een tackle van achteren. Daramola draait met de bal, schiet en ... Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Dyoniziak is nu in balbezit. Dyoniziak geeft een hoge lob. Inworp. Pirela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baniak geeft een hoge lob. Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daramola is nu in balbezit. Daramola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 9:0

50e minuut.
Gaetani rent richting de bal. Waligóra probeert naar een medespeler te passen. Pirela probeert naar een medespeler te passen. Träger rent richting de bal. Träger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gaetani rent richting de bal. Gaetani passt de bal in één keer door. Radacz heeft problemen om de bal te vangen. Träger rent richting de bal. Träger draait met de bal, schiet en ... Huszcza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 10:0

53e minuut.
Träger probeert naar een medespeler te passen. Buśkiewicz met een sublieme pass. Rynsztok is nu in balbezit. Daramola verovert de bal door een tackle van achteren. Daramola haalt uit met een fantastische trap. Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pirela geeft een hoge lob. Lejček heeft problemen om de bal te vangen. Lejček passt de bal zonder na te denken. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Waligóra is nu in balbezit. Baniak verovert de bal door een tackle van achteren. Baniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daramola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daramola haalt uit met een fantastische trap. Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Pieniążkowski de bal. Sollberger is nu in balbezit. Sollberger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Träger de bal. Träger draait met de bal, schiet en ... Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Daramola de bal. Daramola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 11:0

65e minuut.
Buitenspel voor Pieniążkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Woźniakowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Träger kopt de bal weg. Pirela is nu in balbezit. Pirela geeft de bal voor. Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Baniak met de inworp. Pirela is nu in balbezit. Pirela geeft de bal voor. Daar is Daramola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daramola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buśkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sollberger de bal. Sollberger speelt de bal door. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daramola rent richting de bal. Daramola geeft de bal voor. Lejček kopt de bal weg. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Radacz neemt vlug de vrije trap. Fenkanin kopt de bal weg. Pavan met een sublieme pass. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Woźniakowski met de inworp. Pirela rent richting de bal. Pirela geeft een hoge lob. Lejček geeft de bal voor. Träger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huszcza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaetani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaetani met een sublieme pass. Daramola is nu in balbezit. Daramola draait met de bal, schiet en ... Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 12:0

78e minuut.
Buśkiewicz is nu in balbezit. Daramola onderschept slim de pass. Daramola geeft een hoge lob. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pirela is nu in balbezit. Pirela met een sublieme pass. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger haalt uit met een fantastische trap. Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 13:0

83e minuut.
Gaetani passt de bal in één keer door. Daramola rent richting de bal. Daramola passt de bal zonder na te denken. Träger rent richting de bal. Träger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dzieciuch passt de bal in één keer door. Daar is Gierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirela met een sublieme pass. Träger rent richting de bal. Träger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 14:0

86e minuut.
Woźniakowski met een snelle inworp. Pirela rent richting de bal. Pirela geeft een lange en hoge pass. Träger controleert de bal met de borst. Träger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pavan passt de bal in één keer door. Lejček rent richting de bal. Lejček passt de bal met de wreef. Pirela is nu in balbezit. Pirela draait met de bal, schiet en ... Huszcza bokst de bal weg. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 17%, Niezdecydowani 83%.
ZKS Warta Zawiercie - Niezdecydowani 15:0